Találatok a Genzwein Ferenc címkére

Találatok száma: 5

Gyász: Sírok, sírok, nem tudok mást tenni – Genzwein Ferenc

2022-07-09 17:52:24

Genzwein Ferenc, a Testnevelési Egyetem kancellárja a Nemzeti Sportnak elmondta, a legendás Piramis-énekes, Révész Sándor hívta: igaz a hír, Törő tényleg nincs többé? Kiss Sándor, korábbi kétszeres válogatott labdarúgó, 1979-86 között az Újpest játékosa is teljesen megrendült.

gyász Törőcsik András Genzwein Ferenc

Egyetemi sport: Genzwein Ferenc már nem a Testnevelési Egyetem kancellárja

2022-07-02 15:22:01

Szervezeti átalakulás vár a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemre. Az intézmény rektora, Sterbenz Tamás     előterjesztésére a szenátus, majd az egyetemet fenntartó Testnevelési Egyetemért Alapítvány kuratóriuma is ellenszavazat nélkül fogadta el a határozatot, amelynek értelmében a kancellári rendszer augusztus 1-jével megszűnik, ezzel véget ér Genzwein Ferenc megbízatása.

Testnevelési Egyetem Genzwein Ferenc

Gyász: emlékmérkőzés Ladinszky Attila tiszteletére

2020-05-15 18:00:06

Öregfiúk-válogatott–Vasas-öregfiúk mérkőzéssel emlékeznek szeptemberben a csütörtökön elhunyt Ladinszky Attilára, mondta el a Nemzeti Sportnak prof. dr. Genzwein Ferenc, a Testnevelési Egyetem kancellárja, a Vasas tiszteletbeli elnöke, korábbi vezetőedzője, Ladinszky Attila jó barátja.

gyász emlékezés Vasas Ladinszky Attila Genzwein Ferenc

Vasas: igazi ünnep lesz a péntek délután Angyalföldön

2019-07-03 13:50:43

Csaknem hetven korábbi ismert labdarúgó lép pályára az Illovszky Rudolfról elnevezett stadion avatását megelőző pénteki gálamérkőzésen.

Vasas Genzwein Ferenc

Labdarúgó NB II: ismét Détári Lajos irányítja a Vecsés edzéseit

2011-02-14 20:01:06

Közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Vecsés labdarúgócsapata dr. Genzwein Ferenc vezetőedzővel és Glázer Róbert pályaedzővel – tudósít róla a hajravecses.hu honlap.

Détári Lajos Genzwein Ferenc Vecsés labdarúgás labdarúgó NB II