Találatok a Gellei Imre címkére

Találatok száma: 33

Vb 2022: elcsalt argentínai meccs, belgák elleni dráma – Nyilasi mesélt mindkét vb-szerepléséről

2022-11-16 08:05:21

Pár nappal a katari labdarúgó-világbajnokság előtt a magyar labdarúgás egykori nagy sztárjai, Nyilasi Tibor, Kovács Kálmán, Garaba Imre és Pölöskei Gábor, valamint a volt szövetségi kapitány Gellei Imre meséltek az Origónak egykori élményeikről, azokról a focivébékről, amelyeken részt vettek, de elmondták várakozásaikat a vasárnap kezdődő katari vb-ről is. 

vb 2022 Pölöskei Gábor Nyilasi Tibor Gellei Imre Garaba Imre

Eb 2024: Szerbia sem olyan nagy szám – Csank János

2022-10-09 14:56:37

Vasárnap kiderült, hogy a magyar válogatott Szerbia, Montenegró, Bulgária és Litvánia ellen a G-csoportban küzdhet meg a 2024-es németországi Európa-bajnokságon való részvételért. A Nemzeti Sportnak három korábbi szövetségi kapitány, Csank János, Dárdai Pál és Gellei Imre nyilatkozott ennek kapcsán.

válogatott Zoran Kuntics Gellei Imre Eb 2024 Dárdai Pál Csank János

Labdarúgás: Nagyon örülnék, ha a Fradiban több magyar játékos szerepelne – Gellei

2022-08-23 09:52:38

Húsz évvel ezelőtt, 2002. augusztus 21-én rendezték a Magyarország–Spanyolország (1–1) barátságos mérkőzést abból az alkalomból, hogy ekkor nevezték át a Népstadiont Puskás Ferenc Stadionra. A jubileumi ünnepségen ott volt az akkori szövetségi kapitány, Gellei Imre is, akivel a mai magyar labdarúgásról beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó NSO Tv Gellei Imre Fradi Ferencváros FTC

Labdarúgás: Még most is emlékszem a spanyoloknak lőtt gólomra – Miriuta

2022-08-23 11:36:24

Húsz évvel ezelőtt, 2002. augusztus 21-én nevezték át az 1953-ban megnyitott nemzeti stadiont Puskás Ferenc Stadionra. A jeles névadóra és a jelenlétében rendezett Magyarország–Spanyolország (1–1) díszmérkőzésre emlékezve a korabeli válogatott tagjainak részvételével tartottak díszes ünnepséget a 2019-ben átadott Puskás Arénában. Nézze meg videós összefoglalónkat az eseményről!

videó Szöllősi György Schmidt Ádám Puskás Ferenc Puskás Aréna NSO Tv

Húsz éve viseli Puskás Ferenc nevét a nemzeti stadion

2022-08-22 19:18:22

Húsz évvel ezelőtt, 2002. augusztus 21-én nevezték át az 1953-ban megnyitott nemzeti stadiont Puskás Ferenc Stadionra. A jeles névadóra és a jelenlétében rendezett Magyarország–Spanyolország (1–1) díszmérkőzésre emlékezve a korabeli válogatott tagjainak részvételével tartottak díszes ünnepséget a 2019-ben átadott Puskás Arénában.

Szöllősi György Schmidt Ádám Puskás Ferenc Puskás Aréna Marco Rossi Gellei Imre

Hátsó füves futballmentő túra: három kapitány egy városban

2022-07-26 15:09:29

Filmvetítéssel, pódiumbeszélgetéssel és ünnepi futballtornával zárul szombaton a megszűnt falusi csapatokat felélesztő Hátsó füves futballmentő túra. A Zemplén fővárosában, Sátoraljaújhelyen stoplist húz mások mellett Petry Zsolt, Csábi József, Mracskó Mihály és Wukovics László is.

Wukovics László Sátoraljaújhely Pisont István Petry Zsolt Mracskó Mihály Hátsó füves

Válogatott: Legjobb az egyenes beszéd! – Bernd Storck a kerethirdetésről

2021-06-01 09:27:42

Bernd Storck, a magyar válogatott korábbi sikeres szövetségi kapitánya nem irigyli Marco Rossit, akinek kedden az Eb-keretből kimaradó futballistákkal kell közölnie a rossz hírt.

magyar válogatott foci Eb 2020 Várhidi Péter Marco Rossi Magyarország Gellei Imre

Gyász: A legtöbb meccsén hibátlanul bíráskodott – Dárdai Pál Puhl Sándorról

2021-05-20 15:17:14

Mint ismert, 65 éves korában elhunyt a világhírű játékvezető, Puhl Sándor. A szakember halálhíre megrázta a magyar labdarúgás világát – egykori kollégák, illetve játékosok reagáltak a szomorú hírre.

gyász Teodoru Vaszilisz Puhl Sándor Juhos Attila Gellei Imre Dárdai Pál

NB I: Nem szakítottam volna félbe a bajnokságot – Csank János

2020-05-15 12:31:13

Az elmúlt két hónapban nem változott meg a csapatok kerete, a kihagyás, a speciális újrakezdés mégis összekuszálhatja az esélyeket. Három rutinos edző – két korábbi szövetségi kapitány, Csank János és Gellei Imre, valamint Horváth Ferenc – véleményére volt kíváncsi a Magyar Nemzet, hogy mégis mire is számíthatnak az NB I rajongói.

koronavírus NB I Horváth Ferenc Gellei Imre Csank János

A mindig nyitva hagyott ajtó – Gellei Imre 70 éves

2020-03-29 14:45:53

„Edzősködni csak úgy lehet, ha tiszta szívvel, teljes erővel dolgozik valaki” – vallja Gellei Imre. Ha valakinek, neki hihetünk: három és fél évtizedet töltött a szakmában, mielőtt azt mondta volna, köszöni, elég volt. A szép emlékek és a barátok szerencsére máig megmaradtak, fájdalom, a születésnapi koccintásra csak jelképesen nyílik lehetőség. Interjú a ma hetvenéves szakemberrel.

magyar válogatott magyar labdarúgás ZTE Vasas Siófok Rába ETO

Tűzoltóautóval fogták a Milan-csatárt, akit végül a Juve ajándékozott el

2019-04-22 11:01:07

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel szoktuk vigasztalni magunkat és egymást, ha kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, pár lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. NEMRÉG INDULÓ SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK. ÍME, A HATODIK RÉSZ!

olasz átigazolás nemzetközi átigazolás majdnem-transzferek dr. Lakat Károly angol átigazolás Willem van Hanegem

MLSZ: Dárdai, Nyilasi és Lőw is a szövetség új testületében

2018-09-04 19:37:41

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) új szakmai bizottságot állított fel, melynek feladata az lesz, hogy összehangolja a továbblépéshez szükséges szakmai folyamatokat – adta hírül a szövetség a hivatalos honlapján.

Takács Mihály Szabics Imre Nyilasi Tibor Markó Edina Lőw Zsolt Kovács Kálmán

Nemzetek Ligája: „Az MLSZ döntse el végre, milyen céllal indulunk”

2018-01-28 12:13:10

Út Budapestre, avagy Détári Lajos, Gellei Imre, Nagy Antal és Hrutka János arra keresi a választ, lehet-e esélye csapatunknak eljutni a 2020-as Eb-re. 

magyar válogatott Nemzetek Ligája Nagy Antal MLSZ Gellei Imre Détári Lajos

Válogatott: „Mi versenyeztetünk, nem képzünk, ez a baj”

2017-10-19 11:39:10

Két korábbi szövetségi kapitány, Gellei Imre és Várhidi Péter a Magyar Nemzetnek interjút adott Bernd Storck távozása kapcsán. Előbbi szerint a német szakember abba is bukott bele, hogy Andorrában túl sok tapasztalatlan játékosnak adott lehetőséget, utóbbi a nem megfelelő utánpótlásképzés miatt panaszkodik. A Nemzeti Sportnak Göröcs János azt mondta, mindenképpen magyar edzőnek kellene lennie a szövetségi kapitánynak, Kovács Ferenc Carlo Ancelottival példálózott, Hrutka János szerint az MLSZ kommunikációs hibát követett el.

magyar válogatott magyar válogatott Várhidi Péter Magyarország Gellei Imre Bernd Storck

Mi a közös Barótiban, Mészölyben, Csankban, Matthäusban és Storckban?

2017-10-08 23:12:41

A címben feltett kérdésre az a válasz, hogy mindannyian legalább tíz vereséget szenvedtek el a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként. Sőt, további öt olyan trénerről tudunk, aki Barótiékhoz hasonlóan szintén legalább tíz vereség részese volt a nemzeti együttes kispadján. Ám tíz (tizenegy, stb.) és tíz (tizenegy, stb.) zakó között is van különbség, hiszen nem mindegy, hogy csak hétszer vagy mondjuk hatvankétszer nyer közben az ember.

vb 2018 magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott magyar labdarúgás foci vb 2018 Mészöly Kálmán

Válogatott: „újrajátsszák” a történelmi ukrán–magyart

2017-05-05 16:15:16

Május végén az 1992-es Ukrajna–Magyarország válogatott mérkőzés emlékére öregfiúk találkozót rendeznek a két ország akkori tagjainak szereplésével Ungváron, az ukrán válogatott valaha volt első hivatalos mérkőzésének helyszínén.

öregfiúk magyar válogatott magyar válogatott Ukrajna Magyar Zoltán Gellei Imre

Válogatott: „Nagyot szakíthatunk Bukarestben”

2014-09-22 09:06:23

A Digi Sport Reggeli Start című műsorában a Magyar Labdarúgó-szövetség szakmai bizottságának elnöke, Gellei Imre beszélt Pintér Attila szövetségi kapitány leváltásának hátteréről, és kitért az új kapitányra, Dárdai Pálra is.  

magyar válogatott Pintér Attila Gellei Imre

NB I: Gellei Imre büszke a Paksra és a Haladásra

2014-06-06 07:38:13

A Sport Tv Mai helyzet című műsorának vendége Gellei Imre, az MLSZ szakmai bizottságának elnöke volt, aki az utánpótlás-bajnokság átszervezéséről beszélt, továbbá kitért arra is, hogy mely magyar futballisták értéke csökkent a kevesebb játéklehetőség miatt.

Paks NB I Haladás Gellei Imre

NB II: Gellei lesz a szakmai igazgató Zalaegerszegen

2014-05-30 15:08:35

A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC új tulajdonosa, Végh Gábor a zaol.hu-nak adott interjújában beszélt először a személyi változásokról: a szakmai igazgató Gellei Imre lesz, míg Lendvai Miklós utánpótlás-igazgatóként tevékenykedik tovább.

Zalaegerszeg ZTE Végh Gábor NB II Lendvei Miklós Gellei Imre