Találatok a Gellei Imre címkére

Találatok száma: 24

NB I: Nem szakítottam volna félbe a bajnokságot – Csank János

2020-05-15 12:31:13

Az elmúlt két hónapban nem változott meg a csapatok kerete, a kihagyás, a speciális újrakezdés mégis összekuszálhatja az esélyeket. Három rutinos edző – két korábbi szövetségi kapitány, Csank János és Gellei Imre, valamint Horváth Ferenc – véleményére volt kíváncsi a Magyar Nemzet, hogy mégis mire is számíthatnak az NB I rajongói.

koronavírus NB I Horváth Ferenc Gellei Imre Csank János

A mindig nyitva hagyott ajtó – Gellei Imre 70 éves

2020-03-29 14:45:53

„Edzősködni csak úgy lehet, ha tiszta szívvel, teljes erővel dolgozik valaki” – vallja Gellei Imre. Ha valakinek, neki hihetünk: három és fél évtizedet töltött a szakmában, mielőtt azt mondta volna, köszöni, elég volt. A szép emlékek és a barátok szerencsére máig megmaradtak, fájdalom, a születésnapi koccintásra csak jelképesen nyílik lehetőség. Interjú a ma hetvenéves szakemberrel.

magyar válogatott magyar labdarúgás ZTE Vasas Siófok Rába ETO

Tűzoltóautóval fogták a Milan-csatárt, akit végül a Juve ajándékozott el

2019-04-22 11:01:07

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel szoktuk vigasztalni magunkat és egymást, ha kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, pár lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. NEMRÉG INDULÓ SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK. ÍME, A HATODIK RÉSZ!

olasz átigazolás nemzetközi átigazolás majdnem-transzferek dr. Lakat Károly angol átigazolás Willem van Hanegem

MLSZ: Dárdai, Nyilasi és Lőw is a szövetség új testületében

2018-09-04 19:37:41

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) új szakmai bizottságot állított fel, melynek feladata az lesz, hogy összehangolja a továbblépéshez szükséges szakmai folyamatokat – adta hírül a szövetség a hivatalos honlapján.

Takács Mihály Szabics Imre Nyilasi Tibor Markó Edina Lőw Zsolt Kovács Kálmán

Nemzetek Ligája: „Az MLSZ döntse el végre, milyen céllal indulunk”

2018-01-28 12:13:10

Út Budapestre, avagy Détári Lajos, Gellei Imre, Nagy Antal és Hrutka János arra keresi a választ, lehet-e esélye csapatunknak eljutni a 2020-as Eb-re. 

válogatott Nemzetek Ligája Nagy Antal MLSZ Gellei Imre Détári Lajos

Válogatott: „Mi versenyeztetünk, nem képzünk, ez a baj”

2017-10-19 11:39:10

Két korábbi szövetségi kapitány, Gellei Imre és Várhidi Péter a Magyar Nemzetnek interjút adott Bernd Storck távozása kapcsán. Előbbi szerint a német szakember abba is bukott bele, hogy Andorrában túl sok tapasztalatlan játékosnak adott lehetőséget, utóbbi a nem megfelelő utánpótlásképzés miatt panaszkodik. A Nemzeti Sportnak Göröcs János azt mondta, mindenképpen magyar edzőnek kellene lennie a szövetségi kapitánynak, Kovács Ferenc Carlo Ancelottival példálózott, Hrutka János szerint az MLSZ kommunikációs hibát követett el.

válogatott magyar válogatott Várhidi Péter Magyarország Gellei Imre Bernd Storck

Mi a közös Barótiban, Mészölyben, Csankban, Matthäusban és Storckban?

2017-10-08 23:12:41

A címben feltett kérdésre az a válasz, hogy mindannyian legalább tíz vereséget szenvedtek el a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként. Sőt, további öt olyan trénerről tudunk, aki Barótiékhoz hasonlóan szintén legalább tíz vereség részese volt a nemzeti együttes kispadján. Ám tíz (tizenegy, stb.) és tíz (tizenegy, stb.) zakó között is van különbség, hiszen nem mindegy, hogy csak hétszer vagy mondjuk hatvankétszer nyer közben az ember.

vb 2018 magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott magyar labdarúgás foci vb 2018 Mészöly Kálmán

Válogatott: „újrajátsszák” a történelmi ukrán–magyart

2017-05-05 16:15:16

Május végén az 1992-es Ukrajna–Magyarország válogatott mérkőzés emlékére öregfiúk találkozót rendeznek a két ország akkori tagjainak szereplésével Ungváron, az ukrán válogatott valaha volt első hivatalos mérkőzésének helyszínén.

öregfiúk válogatott magyar válogatott Ukrajna Magyar Zoltán Gellei Imre

Válogatott: „Nagyot szakíthatunk Bukarestben”

2014-09-22 09:06:23

A Digi Sport Reggeli Start című műsorában a Magyar Labdarúgó-szövetség szakmai bizottságának elnöke, Gellei Imre beszélt Pintér Attila szövetségi kapitány leváltásának hátteréről, és kitért az új kapitányra, Dárdai Pálra is.  

válogatott Pintér Attila Gellei Imre

NB I: Gellei Imre büszke a Paksra és a Haladásra

2014-06-06 07:38:13

A Sport Tv Mai helyzet című műsorának vendége Gellei Imre, az MLSZ szakmai bizottságának elnöke volt, aki az utánpótlás-bajnokság átszervezéséről beszélt, továbbá kitért arra is, hogy mely magyar futballisták értéke csökkent a kevesebb játéklehetőség miatt.

Paks NB I Haladás Gellei Imre

NB II: Gellei lesz a szakmai igazgató Zalaegerszegen

2014-05-30 15:08:35

A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC új tulajdonosa, Végh Gábor a zaol.hu-nak adott interjújában beszélt először a személyi változásokról: a szakmai igazgató Gellei Imre lesz, míg Lendvai Miklós utánpótlás-igazgatóként tevékenykedik tovább.

Zalaegerszeg ZTE Végh Gábor NB II Lendvei Miklós Gellei Imre

ZTE: nem kizárt, hogy visszatér a korábbi szövetségi kapitány

2014-05-09 19:53:27

Gellei Imrét, a Keszthelyen élő, rendkívül tapasztalt futballszakembert próbálják megnyerni az NB II-es ZTE–nél szakmai igazgatónak – értesült a Nemzeti Sport.

ZTE NB II Gellei Imre

Csank János: Ne legyenek illúzióink!

2013-09-13 09:10:33

Csank János szinte semmi esélyt nem lát arra, hogy a magyar labdarúgó-válogatott győzni tud októberben a Hollandia elleni sorsdöntő idegenbeli vb-selejtezőn. Egy másik korábbi szövetségi kapitány, Gellei Imre szerint csak akkor nyerhet nemzeti csapatunk, ha kreatív, erőszakos, ugyanakkor könnyed lesz.

válogatott vb-selejtezők vb 2014 Gellei Imre Csank János

Gellei Imre szerint a Győr lesz a forduló nyertese

2013-05-03 13:37:14

Gellei Imre sokáig dolgozott reflektorfényben. Volt edzője a Zalaegerszegnek, a Győrnek, a Vasasnak, az MTK-nak, a Siófoknak, a Ferencvárosnak, a Paksnak, dolgozott szövetségi kapitányként, ám néhány éve a háttérbe szólította a munka. A közelmúltban az MLSZ szakmai bizottságának az elnöke lett. A hét végén több egykori együttese is fontos meccset játszik, kettő ráadásul egymással, ezekről is beszélgettünk. (x)

NB I Gellei Imre

Döme nem kellett a flegma fiúk Fradijánál

2012-04-16 01:32:01

A Ferencváros labdarúgócsapata immár harmadik éve újra az NB I tagja, de a kizárása előtti nagyhatalmi szerepét egyelőre nem szerezte vissza: jelenleg negatív mérleggel a középmezőnyben található. Igaz, még mindig jobb ott, mint a másodosztályban – s főleg jobb annál a borzasztó 2007-es felismerésnél, hogy az adminisztratívból közben „szakmaivá lett száműzetés" nem a minimális egy esztendeig tart, noha eleinte mindenki biztosra vette ezt. A klub sorsát szívén viselőknek fájó élmény volt az a folyamat, amikor a gazdaságilag a csőd szélén tántorgó egylet a pályán is hullámvölgybe került, és kezdett felderengeni, hogy ha nem vigyáznak, nem jutnak vissza. Jött tehát az edzőváltás, és a felismerés: morálisan is nagy a baj. Ezt azonban akkor még nem Détári Lajos próbálhatta meg orvosolni – sose derül ki, mi lett volna, ha már öt éve ő kap esélyt...

sportnaptár labdarúgó NB II Zoran Kuntics Gellei Imre Ferencváros Détári Lajos

Válogatottunk mélypontja az új évezredben

2010-11-19 03:06:26

Nagyszerűen zártuk az esztendőt: legjobb labdarúgóink szinte gáláztak a litvánok ellen. Hét évvel ezelőtt kevésbé lehetett virágos jókedvünk, miután kikaptunk az Eb-selejtezők kulcsmeccsén egy másik balti gárda, a lettek otthonában. Aztán jött egy évbúcsúztató fellépés, melyen a harmadik baltikumi országot képviselő, a nemzetközi futballporondon alig jegyzett észt vendégeink legyőzték a roppant szerény teljesítményt nyújtó magyar válogatottat. A fiúk szerencséjére a gyalázatot szinte senki sem látta: tévéközvetítés híján csak a mérkőzésre kilátogató 457 fizető néző. A Gellei Imrét megbuktató esténél aligha van lejjebb – még jó, hogy manapság pont az ellenkező irányba haladunk.

Észtország sportnaptár magyar válogatott labdarúgás Gellei Imre

Fegyelmezett San Marino, technikás és gyors finnek - ellenfélnéző

2010-09-29 14:11:50

A magyar labdarúgó-válogatott huszonegyes kerete hétfőn 11 órakor találkozik Telkiben, s megkezdi a felkészülést a San Marino elleni október 8-i hazai, valamint a négy nappal később rendezendő, Finnország elleni idegenbeli Eb-selejtezőre. A két ellenfél játékát Csábi József és Gellei Imre figyelte meg – a volt szövetségi kapitány röviden elemezte a riválisokat a Nemzeti Sportnak.

labdarúgás foci Eb San Marino Magyarország Gellei Imre Finnország

Felcsút: Gellei Imrével is találkoztak a szülők az akadémián

2010-09-16 07:52:36

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 Megtartotta hagyományos tanévnyitó szülői értekezletét a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia.

Gellei Imre

Gellei Imrét Kis Károly váltja a Paksi FC-nél

2010-04-12 15:20:18

A Nemzeti Sport információi szerint a Soproni Ligában szereplő Paksi FC labdarúgócsapatánál „hátralép" posztjáról Gellei Imre, a zöld-fehérek vezetőedzője. Utódja a kispadon a korábban többek között a Nyíregyházánál, a PMFC-nél, a Salgótarjáni BTC-nél és a Vácnál is edzősködő Kis Károly – Gellei eddigi segítője – lesz.

labdarúgás Soproni Liga Paks Kis Károly Gellei Imre

Paksi FC: edzőcsere, Gellei Imrét Kis Károly váltja a kispadon

2010-04-12 15:08:21

A Soproni Ligában szereplő Paksi FC labdarúgócsapatánál „hátralép" posztjáról Gellei Imre, a zöld-fehérek vezetőedzője. Utódja a kispadon Kis Károly lesz.

labdarúgás Paks Gellei Imre