Találatok a Francisco Gallardo címkére

Találatok száma: 36

DVTK: „Újjászülettem Magyarországon!” – egy légiós megható emlékei

2016-01-07 14:46:39

Francisco Gallardo, a Diósgyőr és a Puskás Akadémia korábbi futballistája egy blogbejegyzésben emlékezett vissza a miskolci korszakára. A bejegyzést a magyarlelato.com foglalta össze.

magyar foci NB I Francisco Gallardo Diósgyőr DVTK

PAFC: Győzelemmel búcsúznék a magyar futballtól - Gallardo

2014-05-25 11:55:17

Francisco Gallardo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC spanyol légiósa a DVSC ellen profi pályafutása utolsó mérkőzését játssza, amelyen szeretné méltóképpen lezárni magyarországi időszakát.

Puskás Akadémia NB I Francisco Gallardo DVSC

PAFC: Gallardo befejezi profi karrierjét

2014-05-15 10:31:34

Francisco Gallardo eldöntötte, hogy befejezi pályafutását: pénteken, a Puskás Akadémia–DVSC-Teva NB I-es összecsapáson búcsúzik a magyar közönségtől, egyúttal az aktív futballtól is.  

PAFC NB I Francisco Gallardo

Ligakupa: a DVSC 3-0-val megkapta a PAFC elleni meccset

2014-03-24 16:29:38

Ahogy az várható volt, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága 3–0-s gólkülönbséggel a DVSC-Tevának ítélte a Puskás Akadémia elleni Ligakupa-negyeddöntő első felvonását. A felcsútiaknál jogosulatlanul szerepelt Francisco Gallardo (két sárgája volt), így az 1–1-es pályán elért eredményt törölték.

Puskás Akadémia Ligakupa Francisco Gallardo DVSC

Puskás Akadémia: felajánlotta lemondását a hibázó munkatárs

2014-03-24 13:30:30

A Nemzeti Sport információi szerint felajánlotta lemondását a Puskás Akadémia technikai ügyekkel foglalkozó munkatársa, Hegedűs Béla.

Puskás Akadémia Ligakupa Francisco Gallardo DVSC-Teva DVSC

Ligakupa: a Vasas hibájába esett a PAFC Debrecenben

2014-03-23 14:24:44

A labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Puskás Akadémia 1–1-es döntetlent ért el a Debrecen vendégeként, így kedvező helyzetből várhatta volna a visszavágót. Csakhogy az együttesben játszott a Vasas elleni visszavágón második sárga lapját begyűjtő Francisco Gallardo (az elsőt még a csoportkörben kapta a Honvéd ellen), így a pályán elért eredmény a versenyszabályzat értelmében változni fog.

Puskás Akadémia Ligakupa Francisco Gallardo DVSC-Teva

Felkészülés: Gallardo és Lencse betalált a spanyol negyedosztályú csapatnak

2014-02-05 20:31:44

A Puskás Akadémia felkészülési mérkőzésen 2–1-re győzött a spanyol negyedosztályú San Roque de Lepe ellen. A magyar csapat góljait Francisco Gallardo és Lencse László szerezte.

felkészülés San Roque de Lepe Puskás Akadémia Lencse László Francisco Gallardo

DVTK: Benczés és Gallardo is szeretne részt venni Rakaczki búcsúztatóján

2014-01-20 09:58:12

Rakaczki Bence halála sokakat mélyen érintett, így Benczés Miklóst is, aki Diósgyőrben együtt dolgozott a fiatal kapussal. A Puskás Akadémia jelenlegi vezetőedzője elmondta, mindenképp szeretne ott lenni Rakaczki búcsúztatóján – akárcsak Francisco Gallardo, a DVTK korábbi, a Puskás jelenlegi spanyol légiósa is.

gyász Rakaczki Bence Puskás Akadémia NB I Francisco Gallardo DVTK

PAFC: a spanyol középpályás combizom-szakadást szenvedett

2013-12-05 19:47:44

Francisco Gallardo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC spanyol középpályása combizom-szakadást szenvedett, így kihagyja a hétvégi Újpest elleni bajnokit.

Puskás Akadémia PAFC NB I Francisco Gallardo

Gallardo: A magyar fiatalok hozzáállásával van gond

2013-11-22 11:44:03

A labdarúgó NB I 15. fordulójának nyitó mérkőzésén a Puskás Akadémia a KTE-Phoenix Mecanót fogadja. A felcsútiak a legutóbbi négy bajnokijukon mindössze két pontot szereztek, a kecskemétiek pedig négyet, így mindkét csapatnak égető szüksége van a pontokra. A PAFC-ot erősítő Francisco Gallardo szerint a két együttes egy szinten van.

Puskás Akadémia NB I Kecskeméti TE Francisco Gallardo

PAFC: Gallardo edzést tartott a fiatal játékosoknak

2013-09-17 07:45:09

Francisco Gallardo, a Puskás Akadémia nyáron szerződtetett spanyol labdarúgója az együttes U21-es csapatának tartott külön foglalkozást. A középpályás elmondta, örömmel segít a pályafutásuk elején járó játékosoknak.

Francisco Gallardo NB I Puskás Akadémia focibajnokság

DVTK: Nem mondta senki, hogy Rudolf a felelős - Kovács Zoltán

2013-08-19 08:25:56

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatója, Kovács Zoltán a Sport Tv Harmadik Félidő című műsorában beszélt a klubnál kialakult helyzetről, s reagált a jelenlegi és korábbi miskolci játékosok megnyilvánulásaira.

Rudolf Gergely NB I Kovács Zoltán José Luque Francisco Gallardo DVTK

PAFC: Gallardo a felcsútiaknál folytatja - hivatalos

2013-08-12 17:07:03

A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia hivatalos honlapján jelentette be Francisco Gallardo szerződtetését. A Diósgyőr korábbi spanyol középpályása egy plusz egyéves szerződést írt alá felcsúti együttesnél.

magyar átigazolás Puskás Akadémia PAFC NB I Francisco Gallardo

„Gallardo a Puskás Akadémiánál folytatja”

2013-08-10 17:08:26

Egy spanyol játékosügynök szerint Francisco Gallardo a Puskás Akadémia labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását. A Diósgyőr korábbi spanyol középpályása ezt nem erősítette meg, egy interjúban viszont hosszan beszélt magyarországi éveiről.

Puskás Akadémia NB I Francisco Gallardo Diósgyőr DVTK

Videó: Francisco Gallardo érzelmes búcsúja a Diósgyőrtől

2013-08-01 12:00:32

Mint arról beszámoltunk, Francisco Gallardo, az élvonalbeli DVTK korábbi labdarúgója a facebook-oldalán üzent a diósgyőri szurkolóknak. A bejegyzésben spanyol légiós azt írta, az első hívó szóra visszatérne a miskolciakhoz. Gallardo most külön készített egy videót, amelyben elköszönt a DVTK-drukkerektől. Íme!

videó Francisco Gallardo Diósgyőri VTK DVTK

DVTK: Francisco Gallardo mégis távozik a klubtól

2013-07-24 11:12:19

Tegnap Kovács Zoltán sportigazgató még arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a spanyol középpályás, Francisco Gallardo marad Diósgyőrben – ma azonban már arról számolt be a klub hivatalos honlapja, hogy a futballista távozik.

magyar átigazolás NB I Francisco Gallardo DVTK

DVTK: újabb kapust tesztelnek, Gallardo marad

2013-07-23 16:27:51

A DVTK labdarúgócsapatánál eldőlt, hogy a spanyol Francisco Gallardo meghosszabbítja a szerződését, miközben egy újabb kapust is tesztel a szakmai stáb.

magyar átigazolás Francisco Gallardo DVTK

DVTK: Ha megéri, a Diósgyőr sikereiért harcolok - Gallardo

2013-06-21 07:37:30

Francisco Gallardo még mindig nem döntötte el, hogy lejárt szerződése után aláírjon-e még egy évre a Diósgyőrnél, de hamarosan visszatér Magyarországra, hogy tárgyaljon a klub vezetőivel. Mint a spanyol légiós elmondta, minden az ajánlaton múlik…

Tisza Tibor Francisco Gallardo Diósgyőr DVTK magyar átigazolás

DVTK: újabb spanyol érkezhet, a Lencse-ügyön dolgoznak

2013-06-16 08:37:00

A tavaszi szezon előtt mindenki meglepetéscsapatként emlegette a Diósgyőrt. A közvélemény a dobogóra vagy a közelébe várta a DVTK-t, aztán minden másként alakult. Ám most újra mindenki bizakodik Miskolcon, Tomiszlav Szivics személyében a támadófutballt favorizáló, határozott szakember érkezett. A játékoskeretben is lesznek változások: José Luque és Fernando Fernández már elköszönt, ám egy spanyol, Francisco Gallardo maradhat.

magyar átigazolás NB I Lencse László Francisco Gallardo Diósgyőr DVTK

Diósgyőr: Gallardo egy hét múlva dönti el, hosszabbít-e

2013-06-14 08:16:19

Francisco Gallardo, a Diósgyőr spanyol légiósa a napokban otthon, Sevillában pihen családja körében. A 33 esztendős spanyol légiós szerződése június 30-án lejár, és egyelőre nem döntött a jövőjéről.

magyar átigazolás NB I Francisco Gallardo Diósgyőr DVTK