Találatok a Fernando Carro címkére

Találatok száma: 3

A Bundesliga ma már a Premier League-nek nevel! És az NB I?

2021-11-13 02:23:08

A napokban a Ferencváros El-csoportellenfelének Bayer Leverkusennek a vezérigazgatója, Fernando Carro beszélt arról, hogy a német Bundesliga az angol Premier League nevelőbajnokságává kezd válni. Ez adta az ötletet, hogy kicsit megvizsgáljam, hogyan alakult át a topbajnokságok közötti piac, illetve viszonyrendszer az elmúlt évtizedekben és hogyan néz ez ki a mi térségünkben, az NB I és a környező országok első osztályú bajnokságok között. A játékosügynök szemével – Paunoch Péter blogja

a játékosügynök szemével Riccardo Guffanti Premier League Paunoch Péter blogja Paunoch Péter Jadon Sancho

„A Bundesliga a Premier League nevelőbajnokságává kezd válni”

2021-10-22 13:49:34

A Ferencváros Európa-liga-csoportellenfelének, a Bayer Leverkusennek a vezérigazgatója, Fernando Carro a The Guardiannek arról panaszkodott, mennyire nem tudják manapság felvenni a versenyt a német klubok pénzügyileg a Premier League-csapatokkal. Példaként hozott fel egy nyáron kútba eső átigazolást, amikor az egyik angol újonc rájuk licitálva szerezte meg az egyik kiszemeltjüket.

Fernando Carro Bundesliga Bayer Leverkusen

Videó: minden idők legváratlanabb befutója 3000 méteren

2014-07-13 19:33:57

Érdekes és nem várt véget ért a spanyol atlétikai bajnokság 3000 méteres akadályfutószáma. A hazaiak versenyzője, Fernando Carro a harmadik helyen fordult a célegyenesbe, azonban az élen futó ellenfele nekifutott az akadálynak. A spanyol átesett az akadályon, majd hirtelen felugorva megelőzte és megnyerte a futamot a gátat szabályosan átugró marokkói Ibrahim Csakir előtt.

videó atlétika Fernando Carro