Találatok a Desportivo Aves címkére

Találatok száma: 4

A busz és a stadion kulcsa is eltűnt – rendőrök kellettek a Benfica meccséhez

2020-07-22 08:32:02

Finoman szólva sem rózsás a helyzet a portugál élvonalbeli Desportivo Aves háza táján. A klub messze nem ideális helyzetéről tűpontos képet festett a kedd esti találkozó: a Benfica elleni mérkőzés előtt sem a stadion egyes helységei, sem a csapatbusz kulcsait nem találták, ezzel jelentősen megnehezítve a találkozó megrendezését.

portugál foci Primeira Liga Desportivo Aves CD Aves Benfica Aves

Videó: fekete mágia? Magától repült a labda a kupadöntőben

2018-05-21 21:06:47

Mint vasárnap beszámoltunk róla, nem sokkal azután, hogy a Sporting CP játékosaira rátámadtak a saját szurkolóik, a labdarúgócsapatnak a Portugál Kupa döntője is rémálomszerűen alakult, mert 2–1-re kikapott a Desportivo Avestől, amely története során először nyerte meg a sorozatot. Az eredmény mellett egy legalább ennyire meglepő jelenetsornak is szemtanúi lehettek a nézők: a kezdőrúgás előtt különleges úton jutott el a játékvezetőhöz a labda.

fekete mágia Sporting CP Portugál Kupa Desportivo Aves

Videó: rossz helyen a zászló, semmit nem látott a videobíró

2018-02-07 10:13:24

Egészen furcsa jelenet játszódott le a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Desportivo Aves–Boavista találkozón. Az egyik találatnál ugyanis a szurkolók pont úgy lengették a zászlót, hogy a kamera semmit nem látott az esetből. Mivel a pályán először az a döntés született, hogy gól volt, jobb ötlet híján megadták a találatot. Igaz, tétje már nem sok volt, hiszen az Aves 3–0-ra nyert, és ez volt az utolsó találat.

zászló videobíró vicces szurkoló portugál foci Portugália

Portugália: Cardozo triplája után nyolc között a Benfica

2013-01-03 00:47:08

A Benfica jutott utolsóként a Portugál Kupa legjobb nyolc csapata közé, miután a nyolcaddöntőben 6–0-ra legyőzte a Desportivo Avest. A találkozón Óscar Cardozo mesterhármast szerzett.

Óscar Cardozo Portugáé Kupa Portugália Desportivo Aves Benfica