Találatok a Christian Ebala címkére

Találatok száma: 8

Labdarúgás: az NB I-ben is villogott már, de elment a BLSZ II-be

2015-02-25 20:03:47

A BLSZ II-es labdarúgó-bajnokságot százszázalékos teljesítménnyel vezető Inter CDF csapatában folytatja pályafutását a DVTK, az Újpest, a Bőcs, a Kazincbarcika és a Kecskemét egykori légiósa, a kameruni Christian Ebala.

magyar átigazolás Inter CDF Henry Odia Christian Ebala BLSZ II

KTE: egy légióst már elküldtek, Rajczi is távozhat

2013-12-19 17:30:39

A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano klubigazgatója, Sallói István a klub hivatalos honlapjának adott interjújában elmondta, hogy Christian Ebalával közös megegyezéssel szerződést bontottak, míg több játékos, köztük Rajczi Péter távozása elé nem gördítenek akadályt.

Sallói István Rajczi Péter NB I Kecskeméti TE Christian Ebala magyar átigazolás

KTE: Ebala és Koszó már edz, Patvaros sérülése nem súlyos

2013-03-18 12:36:23

A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE hivatalos honlapján tette közzé, hogy Christian Ebala és Koszó Balázs sérülése után már megkezdte az edzésmunkát, míg a Kaposvári Rákóczi ellen részleges izomszakadást szenvedő Patvaros Zsolt sérülése nem olyan súlyos, mint elsőre tűnt, így valószínűleg pályára léphet a következő fordulóban.

NB I Koszó Balázs Christian Ebala

KTE: a kameruni középpályás visszatért Kecskemétre

2013-01-09 14:49:50

A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano hivatalos honlapján jelentette be, hogy a legutóbb Kazahsztánban kölcsönben szereplő Christian Ebala visszatért Kecskemétre, ám térdsérülése miatt egyelőre nem kapcsolódhat be a csapat felkészülésébe.

magyar átigazolás labdarúgó NB I labdarúgás Kecskemét KTE-Phoenix Mecano Christian Ebala

Foxiékat eladhatja a KTE, védő jöhet a DVSC-től

2012-12-11 15:34:40

Az élvonalbeli KTE-Phoenix Mecano labdarúgócsapatánál megkezdődtek a tárgyalások a jövő évi keret kialakításáról. A jelenlegi állásról Sallói István klubigazgató nyilatkozott a Nemzeti Sport Online megkeresésére.

magyar átigazolás Varga Róbert Sallói István NB I Kecskemét KTE-Phoenix Mecano

Kecskemét: nem edzett, de nincs szakadása a lila-fehérek védőjének

2011-04-05 08:28:28

Kihagyta a hétfői edzést Christian Ebala, ám sérülése nem súlyos, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE védője akár napokon belül újra elkezdheti a munkát.

Kecskeméti TE Christian Ebala

Kecskemét: ötéves szerződést kötött a kameruni középpályás

2010-07-22 13:07:02

Korábban már beszámoltunk, róla a Kecskeméti TE labdarúgócsapata szeretné szerződtetni a kameruni Christian Ebalát. A korábbi szóbeli megállapodást ma írásban is rögzítették, a középpályás három plusz két évre írt alá.

Christian Ebala Kecskemét

Újpest: három fiatalt kölcsönadnak, Christian Ebala pedig távozik

2009-01-12 04:00:22

Három fiatal játékosát is kölcsönadja az élvonalban szereplő Újpest FC labdarúgócsapata, Széki Attila és Hullám Attila tavasszal Szolnokon, a helyi másodosztályú csapatban futballozik tavasszal, Szekér Dávid pedig minden bizonnyal a szintén második ligás Gyirmótban játszhat a 2008–09-as szezon másodiik felében. Erről a lila-fehér klub hivatalos honlapja számolt be.

Újpest_FC Christian Ebala Szekér Dávid Hullám Attila Széki Attila