Találatok a Branko Milovanovics címkére

Találatok száma: 3

Videoton: a videón nem azt látták Nikolicstól, amit élőben

2014-11-12 08:12:45

Jó ajánlólevelet kapott az AEK Athén Nikolics Nemanjáról, de Branko Milovanovics sportigazgató a Videoton Kecskemét elleni, 0–0-ra végződő bajnokiján pont nem a csatár legjobb napját fogta ki. Az AEK-hoz közeli enwsi.gr portál és webrádió azt írja, hogy akit a szombati bajnokin látott, nem az a játékos volt, mint aki korábban a videofelvételeken villogott. A megvásárlásáról emiatt nem feltétlenül mondtak le.

Videoton Nikolics Nemanja NB I Filipovics Vladan Branko Milovanovics AEK

Videoton: az AEK már a télen vinné Nikolicsot - sajtóhír

2014-11-11 08:16:06

Görög sajtóhírek szerint az AEK Athén a téli átigazolási időszakban ajánlatot tesz Nikolics Nemanjára, a Videoton magyar válogatott támadójára. Az NB I góllövőlistájának élén álló csatár szerződése a szezon végén lejár, tehát a görögök a nyáron ingyen szerződtethetnék, ám a legfrissebb információk szerint nem várnának addig a megszerzésével.

magyar átigazolás Videoton Nikolics Nemanja NB I Filipovics Vladan Branko Milovanovics

NB I: Radót, Korhutot és Varga Józsefet is figyeli az AEK - sajtóhír

2014-11-09 10:47:53

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az AEK Athén sportigazgatója, Branko Milovanovics Magyarországra érkezett, hogy élőben lássa a görög klub első számú kiszemeltjét, a Videoton csatárát, Nikolics Nemanját. Sajtóhírek szerint azonban más NB I-es játékosokra is kíváncsiak a másodosztályban a csoportjában listavezető klubnál. Közéjük tartozhat a debreceni Korhut Mihály és Varga József, míg a Haladásból Radó András és Jagodics Márk.

magyar átigazolás Videoton Radó András Nikolics Nemanja NB I Korhut Mihály