Találatok a Boldizs Bence címkére

Találatok száma: 73

WTCR: Michelisz domináns győzelmet aratott a bahreini 2. futamon – videó

2022-11-12 08:12:10

A hetedik helyről rajtolva aratott győzelmet Michelisz Norbert a túraautó-világkupa (WTCR) bahreini versenyhétvégéjének második futamán. A dobogón Esteban Guerrieri és Nicky Catsburg ünnepelhetett a magyar versenyzővel, Nagy Dániel a 10. helyen látta meg a kockás zászlót.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert Boldizs Bence

WTCR: Azcona nyert; Michelisz második az első bahreini versenyen

2022-11-11 16:52:44

Mikel Azcona aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) bahreini versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Michelisz Norbert és Nathanaël Berthon következett, míg Tassi Attila a kilencedik, Nagy Dániel a tizenegyedik, Boldizs Bence a tizenharmadik helyen látta meg a kockás zászlót.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Azcona a pole-ban, Michelisz a 2. sorban Bahreinben

2022-11-11 11:24:50

Mikel Azcona nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) bahreini versenyhétvégéjének időmérőjét. Ennek értelmében a bajnoki pontversenyt vezető spanyol pilóta rajtolhat a pole pozícióból az első futamon, amelyet Michelisz Norbert a negyedik helyről kezdhet meg. Tassi Attila egy ezredmásodperccel maradt le a kvalifikáció harmadik szakaszáról, s a hatodik pozícióból várhatja a piros lámpák kialvását a nyitó viadalon.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert Boldizs Bence

WTCR: Michelisz a top 5-ben a bahreini időmérő előtt

2022-11-10 14:06:04

Esteban Guerrieri zárt az élen a túraautó-világkupa (WTCR) bahreini versenyhétvégéjének második szabadedzésén. Mögötte Néstor Girolami és Mikel Azcona következett, míg a magyar indulók közül Michelisz Norbert az ötödik, Tassi Attila a tizenkettedik, Boldizs Bence a tizennegyedik, míg Nagy Dániel a tizenötödik pozícióban zárt.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: átalakult mezőnnyel és Berthon elsőségével indult a bahreini hétvége

2022-11-10 09:43:22

Nathanaël Berthon bizonyult a leggyorsabbnak a túraautó-világkupa (WTCR) utolsó előtti versenyhétvégéjének első szabadedzésén. A bahreini nyitányon a negyedik pozícióban végző Michelisz Norbert volt a leggyorsabb a magyar versenyzők közül.

WTCR Tassi Attila Nagy Dániel Michelisz Norbert Boldizs Bence Bahrein

WTCR: Ehrlacher bajnok lett; a Zengő Motorsport nyert Szocsiban

2021-11-28 11:33:41

Mikel Azcona aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) oroszországi versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Jean-Karl Vernay és Frédéric Vervisch látta meg a kockás zászlót, ami azt jelentette, hogy a hatodik helyen befutó Yann Ehrlacher bebiztosította a bajnoki címét. Ami a magyar indulókat illeti, Tassi Attila a hetedik, Michelisz Norbert a tizenkettedik, míg Boldizs Bence a tizenhetedik pozícióban ért célba.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Muller nyerte az időmérőt Szocsiban, Michelisz a 12. lett

2021-11-27 13:40:05

Yvan Muller végzett az élen a túraautó-világkupa (WTCR) oroszországi versenyhétvégéjének időmérőjén, így a Lynk & Co francia pilótája vághat neki a pole pozícióból a vasárnapi második futamnak. A bajnoki éllovas Yann Ehrlacher ötödikként indulhat, Michelisz Norbert a 12. helyen zárta a kvalifikációt Szocsiban.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Szocsi Michelisz Norbert Boldizs Bence

WTCR: Michelisz és Tassi is a top 10-ben a vizes 2. edzésen Szocsiban

2021-11-27 10:43:57

A bajnoki pontversenyt vezető Yann Ehrlacher végzett az élen a túraautó-világkupa (WTCR) oroszországi versenyhétvégéjének második szabadedzésén. A francia pilóta mögött Mikel Azcona és Yvan Muller egészítette ki a top hármat, míg Michelisz Norbert ezt a tréninget is a nyolcadik pozícióban zárta.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Szocsi Michelisz Norbert Boldizs Bence

WTCR: Magnus az élen, Michelisz a 8. helyen nyitott Szocsiban

2021-11-27 07:46:25

Gilles Magnus volt a leggyorsabb a túraautó-világkupa (WTCR) oroszországi idényzárójának első szabadedzésén. A belga pilóta mögött Thed Björk és Nathanaël Berthon zárta a tréninget, a magyar versenyzők közül Michelisz Norbert végzett a legelőrébb, ő a nyolcadik pozícióban nyitott Szocsiban.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Szocsi Michelisz Norbert Boldizs Bence

WTCR: Ehrlacher újabb győzelemmel a címvédés felé; Michelisz a 7. lett

2021-11-07 12:12:19

Rajt-cél győzelmet aratott a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének második futamán a bajnoki összetettet vezető Yann Ehrlacher. A dobogóra még Frédéric Vervisch és Gilles Magnus állhatott fel, Michelisz Norbert a hetedik pozícióban ért célba. Tassi Attila a 12. lett, így két magyar versenyző is pontot szerzett a második versenyen Olaszországban.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Olaszország Michelisz Norbert Boldizs Bence

WTCR: Urrutia győzőtt, Michelisz a negyedik lett az első versenyen

2021-11-07 10:26:13

Santiago Urrutia aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének első futamán. A dobogóra még Tom Coronel és Esteban Guerrieri állhatott fel, Michelisz Norbert éppen lemaradt a pódiumról, miután a negyedik helyen látta meg a kockás zászlót.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Olaszország Michelisz Norbert Boldizs Bence

WTCR: Ehrlacher pole-ban; Michelisz hetedik Olaszországban

2021-11-06 15:37:47

Yann Ehrlacher szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Frédéric Vervisch, valamint Thed Björk zárt, míg a magyar versenyzők közül Michelisz Norbert a hetedik, Tassi Attila a 11., Boldizs Bence a 18. rajtpozíciót szerezte meg.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: az ellenfelek nem kímélték Micheliszt, aki a 6. lett a záró futamon

2021-10-17 12:06:23

Jean-Karl Vernay aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) franciaországi versenyhétvégének második futamán. Bár Michelisz Norbertnek sokáig nagy esélye volt a dobogóra, végül a hatodikként szelte át a célvonalat. A pódiumra a Lynk & Co párosa, Yvan Muller és Santiago Urrutia állhatott fel Vernay mellé.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Franciaország Boldizs Bence

WTCR: Michelisz és Tassi is pontszerző az 1. futamon a Pau-Arnoson

2021-10-17 10:36:46

Frédéric Vervisch nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) franciaországi versenyhétvégéjének első futamát. A dobogóra még Thed Björk és Gabriele Tarquini állhaott fel. Miután eleget tett a Hyundai csapatutasításának, Michelisz Norbert a hetedik pozícióban látta meg a kockás zászlót a Pau-Arnoson.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Franciaország Boldizs Bence

WTCR: Michelisz harmadik a franciaországi időmérőn

2021-10-16 15:04:12

Yvan Muller szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) franciaországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Jean-Karl Vernay és Michelisz Norbert végzett, míg a másik két magyar versenyző közül Boldizs Bence a 17., Tassi Attila a 18. legjobb időt futotta.

Zengö Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Michelisz győzött a 2. futamon Csehországban

2021-10-10 18:08:52

Michelisz Norbert győzött a túraautó-világkupa (WTCR) csehországi versenyhétvégéjének második futamán. A második helyen a Zengő Motorsport spanyol versenyzője, Mikel Azcona futott be, míg a dobogó alsó fokára Esteban Guerrieri állhatott fel. Boldizs Bence a 13. helyen futott be, míg Tassi Attila versenye technikai meghibásodás miatt ért véget.

WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Boldizs Bence

WTCR: Michelisz a hetedik helyen zárt az első versenyen

2021-10-10 14:13:53

Michelisz Norbert hetedik, Boldizs Bence 15., míg Tassi Attila tizenhetedik lett a túraautó-világkupa (WTCR) csehországi hétvégéjének első versenyén, amelyet az argentin Néstor Girolami nyert meg.

túraautó WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Boldizs Bence

WTCR: a Zengő Motorsport és Michelisz a mosti első sorban

2021-10-08 17:09:30

Mikel Azcona nyerte meg a túraautó-világkupa (WTCR) csehországi versenyhétvégéjének időmérőjét. A Zengő Motorsport spanyol versenyzője mögött Michelisz Norbert zárta a kvalifikációt, a harmadik a címvédő Yann Ehrlacher lett Mostban. Tassi Attila és Boldizs Bence számára már a Q1-ben véget ért az időmérő.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Most Mikel Azcona Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz ugrott az élre a mosti 2. szabadedzésen

2021-10-08 15:33:30

Michelisz Norbert vette át a vezetést a túraautó-világkupa (WTCR) csehországi versenyhétvégéjének második szabadedzésén. A Hyundai magyar versenyzője mögött a márkatársa, Jean-Karl Vernay végzett, a harmadik ezúttal is Santiago Urrutia lett a Lynk & Cóval.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Most Michelisz Norbert Csehország

WTCR: meggyőző szabadkártyás és szolídabban kezdő magyarok Mostban

2021-10-08 12:16:40

A Zengő Motorsport spanyol versenyzője, Mikel Azcona zárta az élen a túraautó-világkupa (WTCR) csehországi versenyhétvégéjének első szabadedzését. A második helyen a hétvégén szabadkártyásként induló Petr Fulín végzett, a harmadik Santiago Urrutia lett. A magyar pilóták a top tízen kívül nyitottak Mostban.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Most Michelisz Norbert Csehország