Találatok a Berta Csaba címkére

Találatok száma: 18

Újpest: a cél változatlan – elérni a nemzetközi kupaszereplést

2021-05-16 10:17:29

A kupagyőzelemről, a magyar játékos nélküli kezdőcsapatról, a fiatalok helyzetéről és a tulajdonosváltásról keringő pletykákról is beszélt az Újpest FC labdarúgócsapatának ügyvezetője, Berta Csaba.

Újpest FS Újpest magyar labdarúgás magyar foci labdarúgó NBI Berta Csaba

Újpest: nem látták a fejlődést, ezért döntöttek a váltás mellett

2021-01-02 22:00:55

Az edzőváltás hátteréről, a Michael Oenninggel szemben támasztott elvárásról, a korlátozott lehetőségekről, a sokat támadott szakmai koncepcióról és a saját nevelésű fiatalokról is beszélt Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezetője.

Újpest Predrag Rogan NB I Michael Oenning Berta Csaba

Újpest: Gyakorlatilag orosz rulett, kikkel tudunk kiállni – Berta

2020-11-19 10:17:58

Berta Csaba, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC ügyvezető igazgatója a Borsnak beszélt az elmúlt hetek megbetegedéseiről, és az együttesnél kialakult nehézségekről.

Újpest labdarúgó NB I koronavírus Zalaegerszeg NB I Berta Csaba

Újpest: egyelőre marad a büdzsé, a belga tulajdonos kivár

2020-04-19 21:38:28

Berta Csaba, a lila-fehérek ügyvezetője elmondta: az élvonal létszámemelése is szóba került a lehetséges forgatókönyvek között.

Újpest FC Újpest labdarúgó NB I labdarúgás koronavírus Roderick Duchatelet

Újpest: Duchatelet hajlik a hagyományos címer visszaállítására, de...

2020-03-10 13:54:13

Bár korábban üzleti titokként kezelték a részleteket, az Újpest FC ügyvezetője, Berta Csaba egy tévéinterjúban most mégis vázolta a labdarúgóklub vezetésének vízióját az anyaegyesület, UTE-val való közös utánpótlás-nevelő munkáról. A sportvezető a IV. kerületi Újpest Médiának adott interjúban elárulta, a belga klubtulaj, Roderick Duchatelet hajlik a szurkolók által követelt korábbi klubcímer visszaállítására, ám ennek feltétele, hogy a jelenleg egymással is versengő újpesti UP-csapatokat sikerüljön egyesíteni. A sportvezető hangsúlyozta, a koncepció alapja a transzparencia, a támogatások és egyéb források felhasználásának teljes, kölcsönös átláthatósága – korábban ugyanis akadt ezzel problémájuk.

Őze István Újpest FC utánpótlás-nevelés címervita UTE Roderick Duchatelet

Újpest: az idény végéig biztosan kitartanak Vignjevics mellett

2020-03-10 10:09:25

Berta Csaba, az Újpest ügyvezető igazgatója nem képességbeli hiányosságokban látja a mély hullámvölgy okait, és – az etikai kódex betartása mellett – nem bánja, ha a játékosok olykor nem sablonnyilatkozatokat adnak.

Újpest FC Újpest Szusza Ferenc Stadion Roderick Duchatelet Novothny Soma Nebojsa Vignjevics

Újpest: Berta Csaba elismerte, Zalaegerszegen játszhatnak

2020-02-25 08:41:11

Az Újpest FC az NB I-ben soron következő hazai meccsein Zalaegerszegen fogadhatja a Puskás Akadémiát és a Paksot – erről Berta Csaba ügyvezető nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

Újpest NB I Berta Csaba

Újpest: Kapás Boglárka is kiállt a hagyományos címer mellett

2019-07-31 17:08:01

Az Újpest FC a Puskás Akadémia elleni NB I-es idénynyitón látta volna vendégül a Kvangdzsuban 200 pillangón világbajnoki címet nyerő Kapás Boglárkát. Az UTE sportolója megköszönte a meghívást, ám megjelenése feltételeként a hagyományos klubcímer használatát kötötte.

Újpest FC Újpest címerügy címervita címer UTE

Újpest: folytatódik az üzengetés címerügyben – újabb UTE-közlemény

2019-07-30 12:21:24

Az UTE újabb közleményt adott ki címerügyben, melyben azt nehezményezi az egyesület, hogy nem kaptak választ Berta Csabától, az Újpest FC ügyvezetőjétől, hogy a klub elfogadja-e az egyesület felajánlását, mely szerint öt évre ingyen lemond a logóval kapcsolatos használati, értékesítési és hasznosítási jogokról.  

Újpest címer UTE Berta Csaba

Újpest: „A pályán a legkisebb a különbség a Fradi, Fehérvár párossal szemben”

2019-07-25 08:06:45

Idénynyitó sajtóbeszélgetést szervezett az Újpest FC, melyen Berta Csaba ügyvezető, a betegség miatt hiányzó Nebojsa Vignjevicset helyettesítő Víg Péter pályaedző, a csapatból Banai Dávid és Litauszki Róbert csapatkapitány, valamint az új mezszponzor, illetve a Top4Football magyarországi képviselői vettek részt.

Újpest FC Nebojsa Vignjevics NB I Litauszki Róbert Koszta Márk Berta Csaba

Újpest: a FIFA segítségét kérik Lacina Traoré ügyében

2019-07-16 09:58:17

Jogorvoslatot kér a lila-fehér klub az edzésektől továbbra is távol maradó Lacina Traoré ügyében, s közben reméli, akad olyan csapat, amelyik hajlandó átigazolni a renitens támadót.

Újpest Lacina Traoré Berta Csaba

Újpest: a címer a Kúriánál, közeledés a szurkolók és a vezetőség között

2019-02-06 13:48:57

Az Újpest FC a Ferencváros elleni szombati derbi előtt sajtóbeszélgetést rendezett, amelyen Berta Csaba ügyvezető igazgatóval készített interjút az NSO Tv stábja. Szóba kerültek az új igazolások, a címer, a szurkolókkal való viszony, az utánpótlásközpont építése és természetesen az FTC elleni mérkőzés is.

Újpest–FTC Újpest videó címer NSO Tv FTC

Újpest–FTC: Az ország legnagyobb tábora minket segít – Litauszki

2019-02-05 23:30:23

Az Újpest FC a Ferencváros elleni szombati derbi előtt sajtóbeszélgetést rendezett, amelyen Berta Csaba ügyvezetőt és Litauszki Róbert csapatkapitányt kérdezhették a résztvevők.

Újpest–FTC Újpest Litauszki Róbert FTC Berta Csaba

BL: „A munka és az anyagi lehetőségek beértek” – a Vidi Újpesten is példa

2018-08-23 01:41:41

Mint ismert, a Mol Vidi FC a labdarúgó Bajnokok Ligája playoffkörének első mérkőzésén, a budapesti Groupama Arénában 2–1-es vereséget szenvedett a görög AEK Athéntól, de az már korábban eldőlt, hogy vagy a BL-ben vagy az Európa-ligában csoportkörös szereplő lesz az ősszel. Az NSO Tv stábja a meccs előtt összefutott az Újpest FC ügyvezető igazgatójával, Berta Csabával, aki elmondta, milyen tanulságokkal szolgálhat a többi csapat számára a Vidi nyári menetelése, csoportkörbe jutása.

videó NSO Tv Mol Fehérvár FC Berta Csaba Bajnokok Ligája BL-selejtező

Újpest: „Jövőre nemzetközi kupában indulnánk, a keret alkalmas rá”

2017-12-12 18:20:50

Roderick Duchatelet-nek esze ágában sincs távozni, fejleszti a klubot, hogy ismét bajnokcsapatot ünnepelhessenek, míg az új vezetőség feladata egy kényes kérdés mihamarabbi rendezése lehet.

Újpest Dzodzoglu Sziderisz Böőr Zoltán Berta Csaba

Újpest: korábbi válogatott játékos is a klubvezetésben

2017-11-24 13:09:10

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megvan az új klubvezetés.

Újpest labdarúgó NB I NB I Dzodzoglu Sziderisz Böőr Zoltán Berta Csaba