Találatok a Alexandrina Barbosa címkére

Találatok száma: 10

Női kézi: újabb nagy fogást könyvelhet el a Rosztov-Don

2016-07-29 22:41:24

A brazil Ana Paula Rodrigues után újabb klasszis játékost igazolt az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapata. A 30 éves spanyol válogatott balátlövő, Alexandrina Cabral Barbosa egy évre írt alá.

női kézilabda Rosztov-Don Alexandrina Barbosa

Női kézi: Barbosa ismét csapatot és országot vált

2014-03-18 08:48:12

Alexandrina Barbosa egy év után ismét csapatot és országot vált, és jövőre a francia Fleury női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

női kézilabda Alexandrina Barbosa

Videó: utolsó perces Barbosa-góllal egyenlített a Thüringer

2014-03-09 09:39:20

A női kézilabda Bajnokok Ligája középszakasz ötödik fordulójában a 1. csoportban a német Thüringer HC hazai pályán a macedón Vardar csapata ellen lépett pályára. A vendégek az utolsó percben még győzelemre álltak, de Alexandrina Barbosa nem akármilyen góljával végül kiegyenlítettek a hazaiak, így továbbra is vezetik a csoportot.

női kézilabda BL Vardar Szkopje Thüringer HC Alexandrina Barbosa

Női kézi: Barbosa végül a német Thüringerben kötött ki

2013-07-16 22:46:53

Bár sokáig úgy tűnt, hogy a Valceától távozott Alexandrina Barbosa a dán Randersben folytatja pályafutását, végül a német Thüringerben kötött ki, egyéves szerződést kötött a német csapattal, de a kontraktusában szerepel opció is.

női kézilabda Thüringer Alexandrina Barbosa

Női kézi: a Randersben köthet ki a Valceától távozott Barbosa

2013-06-23 12:16:23

A súlyos anyagi gondok miatt a Valcea női kézilabdacsapatából távozni kényszerült Alexandrina Barbosa a dán Randersben köthet ki.

női kézilabda Randers Alexandrina Barbosa

Valcea: 1.5 millió eurós költségvetés; hatan, köztük Barbosa, biztosan maradnak

2013-05-01 19:55:05

Az Oltchim Valcea női kézilabdacsapata hosszabb közleményben ismertette az együttes jövőjével kapcsolatos tárgyalások jelenlegi állását. Ennek értelmében másfél millió eurós költségvetéssel számolnak a következő szezonra, amellyel továbbra is ott maradnának a nemzetközi elitben.

női kézilabda Oltchim Valcea Katarina Bulatovics Alexandrina Barbosa

Női kézi BL: Barbosáék nem félnek a Győrtől, Martín szerint nincs favorit

2013-03-31 13:58:37

Szombaton Bukarestben rendezik a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének első meccsét, amelyen a román Oltchim Valcea és a Győri ETO KC méri össze erejét. Alexandrina Barbosa, a Valcea légiósa elmondta, nem félnek a magyar bajnoktól, míg Ambros Martín szerint nincs favoritja a párharcnak.

női kézilabda BL Oltchim Valcea Győri Audi ETO KC Ambros Martín Alexandrina Barbosa

Női kézi: újabb Valcea-játékos érkezhet a Vardar Szkopjéhoz

2013-03-26 13:44:16

A L'Équipe értesülése szerint nyáron elhagyja az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatát Alexandrina Barbosa, és a nagy erősítésbe fogó macedón Vardar Szkopje színeiben folytatja a pályafutását.

kézilabda Vardar Szkopje Oltchim Valcea Alexandrina Barbosa

Női kézi BL: újabb csatát nyert a Valcea, Barbosáék maradnak

2013-03-05 09:05:15

Míg a hétvégén a női kézilabda Bajnokok Ligájában nyert fontos meccset Zvenyigorodban az Oltchim Valcea, addig hétfőn a tárgyalóasztalnál ért el sikert: eldőlt, hogy Alexandrina Barbosa és Silvia Navarro is marad a csapatnál, és így ott lesz szombaton Dabason az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni középdöntős találkozón.

női kézilabda BL Silvia Navarro Oltchim Valcea FTC Alexandrina Barbosa

Női kézi Eb: a spanyolok egyik legjobbja a döntőbe vágyik

2012-12-06 16:04:09

A spanyol női kézilabda-válogatott két győzelemmel kezdte az Európa-bajnokságot, és a magyar válogatotthoz hasonlóan már biztosan középdöntős a C-csoportból. A portugálból spanyollá lett Alexandrina Barbosa nagy erőssége lehet az olimpiai bronzérmesnek, és szerinte sokáig juthatnak a kontinensviadalon.

női kézi Eb kézilabda Spanyolország Alexandrina Barbosa