Találatok a Alekszandr Bolsunov címkére

Találatok száma: 25

Síugró-vk: kettős norvég siker született Willingenben

2021-01-30 18:09:02

A németországi Willingenben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet az összetett vk-ban vezető norvég Halvor Egner Granerud szerezte meg honfitársa, Daniel Andre Tande és a lengyel Kamil Stoch előtt.

északi összetett síugró-vk síugrás sífutó-vk sífutás Linn Svahn

Sífutó-vk: a Tour-győztesek Falunban is nyertek

2021-01-30 00:51:05

A svédországi Falunban férfi és női szabad stílusú versennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A férfiaknál az orosz Alekszander Bolsunov és az amerikai Jessica Diggins győzött.

északi összetett sífutó-vk sífutás Jessica Diggins Jarl Magnus Riiber Alekszandr Bolsunov

Videó: ráütött a bottal, majd ellenfele alá csúszott az orosz sífutó

2021-01-25 18:11:57

Finoman szólva elvesztette a fejét Alekszandr Bolsunov a sífutó-világkupa finnországi fordulójának 4x7.5 kilométeres férfi váltóversenyén. Az orosz sportoló előbb megütötte Joni Makit, majd miután a finn előtte ért célba, alá is csúszott. Nem meglepő módon kizárták az orosz csapatot a versenyről. Egészen elképesztő felvételek következnek.

sífutás Joni Maki Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: a nőknél elszállt a világkupa éllovasa

2021-01-08 17:36:15

Az olaszországi Val di Fiemmében a férfiak 15 és a nők 10 km-es klasszikus stílusú tömegrajtos versenyével folytatódott a sífutók Tour de Ski versenye. A győzelmet a férfiaknál a címvédő orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél az orosz Natalja Nyeprjajeva szerezte meg. A Tour de Ski összetettjét továbbra is Bolsunov és az amerikai Jessica Diggins vezeti.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Natalja Nyeprjajeva Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: orosz duplázás az üldözéses versenyen

2021-01-06 17:14:52

Az olaszországi Toblachban férfi 15 és női 10 km-es klasszikus stílusú üldözéses versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski versenye. A győzelmet a férfiaknál a címvédő orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél pedig az orosz Julija Sztyupak szerezte meg. A Tour de Ski összetettjét továbbra is Bolsunov és az amerikai Jessica Diggins vezeti.

sífutó-vk sífutás Julia Sztyupak Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: Bolsunov és Diggins is növelte előnyét

2021-01-05 17:21:57

Az olaszországi Toblachban férfi 15 és női 10 km-es szabad stílusú versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski versenye. A győzelmet a férfiaknál a címvédő orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél az amerikai Jessica Diggins szerezte meg. Mindkét versenyző növelte előnyét a Tour de Ski összetettjében is.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Jessica Diggins Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: Diggins átvette a vezetést a nőknél

2021-01-03 20:06:43

A svájci Val Müstairben férfi és női üldözéses versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski versenye. A győzelmet a férfiaknál a címvédő orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél pedig az amerikai Jessica Diggins szerezte meg. Mindkét versenyző vezet a Tour de Ski összetettjében is.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Jessica Diggins Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: a nőknél Svahn duplázott, a férfiaknál a címvédő nyert

2021-01-02 17:21:28

A svájci Val Müstairban férfi és női tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski versenye. A győzelmet a férfiaknál a címvédő orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél pedig az első szakaszt is megnyerő svéd Linn Svahn szerezte meg. Mindkét versenyző vezet a Tour de Ski összetettjében is.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Linn Svahn Alekszandr Bolsunov

Sírepülő vb: az utolsó ugrással fordítottan a norvégok csapatban

2020-12-13 18:44:07

Norvégia nyerte a sírepülő-világbajnokság csapatversenyét a szlovéniai Planicán, megelőzve Németországot és Lengyelországot.

Alekszandr Bolsunov Marte Olsbu Roeiseland Rosie Brennan sífutás sífutó-vk sílövészet

Sílövő vk: Bö három lövőhibával is győzni tudott

2020-03-09 00:12:44

A csehországi Nové Mestóban a tömegrajtos versenyekkel folytatódott a sílövő világkupa. A győzelmet a férfiaknál a norvég Johannes Bö, míg a nőknél pedig honfitársnője, Tiril Eckhoff szerezte meg. A sífutók oslói 50 km-es versenyét az orosz Alekszandr Bolsunov nyerte, ugyanitt a síugrók versenye viszont elmaradt, csakúgy, mint az alpesi sízők kvitfjelli szuper-G-je.

sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás Tiril Eckhoff Johannes Bö

Sílövő vb: Roeiseland már három aranynál és öt éremnél tart

2020-02-21 11:59:05

Az olaszországi Antholzban a vegyes párosok versenyével folyatódott a sílövő világbajnokság. A győzelmet a norvég Marte Olsbu Roeiseland és Johannes Bö szerezte meg. Előbbi immár harmadik világbajnoki címét ünnepelhette, emellett pedig két bronzérmet is szerzett, míg utóbbi két arany mellett két ezüstig jutott eddig a vb-n.

sílövő-vb sílövészet sífutó-vk sífutás Therese Johaug Marte Olsbu Roeiseland

Alpesisí-vk: Meillard először nyert, és szakági győztes lett

2020-02-09 15:40:45

A francia Chamonix-ban férfi párhuzamos óriás-műlesikló, a német Garmischban női szuper-G futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. Előbbieknél a győzelmet a svájci Loic Meillard – aki pályafutása során először nyert vk-versenyt, de ezzel megnyerte a szakági összesítést –, utóbbiaknál pedig a svájci Corinne Suter szerezte meg.

sífutó-vk sífutás alpesisí-vk alpesi sí Therese Johaug Loic Meillard

Síugró-vk: hazai pályán nem ment a lengyeleknek a csapatversenyben

2020-01-26 03:44:33

A lengyelországi Zakopane-ban csapatversennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a németek szerezték meg a norvégok és a szlovénok előtt, míg a házigazda lengyelek csak ötödikek lettek.

északi összetett síugró-vk síugrás sílövő-vk sílövészet sífutó-vk

Síugró-vk: Kubacki nem akadt legyőzőre Titisee-Neustadtban

2020-01-20 00:50:01

A németországi Titisee-Neustadtban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a szombati verseny után vasárnap is a Négysencversenyt is megnyerő lengyel Dawid Kubacki szerezte meg a japán Kobayasi Rjoju és a szlovén Timi Zajc előtt.

síugró-vk síugrás sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás

Sílövő-vk: hatalmas francia fölény a férfiak váltóversenyén

2020-01-18 16:24:57

A németországi Ruhpoldingban zajló sílövő-világkupán a franciák nyerték a férfiak váltóversenyét a legutóbbi hat alkalommal győztes norvégok, illetve az osztrákok előtt. A Nové Mestó-i sífutó-világkupán az összetett éllovasok, azaz az orosz Alekszandr Bolsunov és a norvég Therese Johaug nyert 15, illetve 10 kilométeren.

sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás Therese Johaug Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: Johaug és Bolsunov nyert összetettben

2020-01-05 16:59:16

Az olaszországi Val Di Fiemmében, immár hagyományosan az Alpe Cermis megmászásával, ám rendhagyó módon tömegrajtos versennyel zárult a sífutók Tour de Ski sorozata. Ahogyan az várható volt, a nőknél az éllovas norvég Therese Johaug megtartotta első helyét, míg a férfiaknál a norvég Johannes Hösflot Klaebónak nem sikerült ugyanez, itt az orosz Alekszandr Bolsunov győzött.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Therese Johaug Simen Hegstad Krüger Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: Östberg és Bolsunov is sikeresen üldözött

2020-01-01 14:33:52

Az olaszországi Toblachban klasszikus stílusú 15 és 10 km-es üldözéses versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál az orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél a norvég Ingvild Flugstad Östberg ért elsőként a célba.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Ingvild Flugstad Östberg Alekszandr Bolsunov

Síugró-vk: egy tized döntött a vikersundi sírepülőversenyen

2019-03-17 19:49:20

A norvégiai Vikersundban sírepülőversennyel folytatódott a síugró-világkupa. A győzelmet a szlovén Domen Prevc szerezte meg, de a síugrásban létező legkisebb különbséggel.

északi összetett síugró-vk síugrás sírepülés sífutó-vk sífutás

Sífutás: két és fél órát ment az aranyért a nagy klasszikuson

2019-03-09 16:49:49

Nagy orosz fölényt hozott a sífutás egyik legrangosabb világkupaversenye, az oslói 50 km-es klasszikus stílusú viadal. Az első négy helyen orosz végzett, közülük Alekszandr Bolsunov volt a legjobb.

sífutás Oslo Johannes Hösflot Klaebo Alekszandr Bolsunov

Síugrás: Kobajasi egyre közelebb a végső győzelemhez

2019-02-17 17:57:19

Kobajasi Rjoju győzelmével ért véget Willingenben a férfi síugrók világkupaversenye. A japán klasszis szokatlanul nagy, 21.6 pontos előnnyel végzett az élen. Ezzel 475 pontra növelte előnyét az összetettben, miközben már csak hat verseny van hátra.

síugrás sífutás Kobajasi Rjoju Kerttu Niskanen Alekszandr Bolsunov