BOWL.HU 2013.07.22 22:14 Frissítve: 2015.02.03 01:13

NFL: a Denver sztárvédője fű és partidrog miatt bűnhődhet

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Denver Broncos háza táján továbbra sincs minden rendben, most éppen az együttes sztárvédőjét, Von Millert tiltotta el a liga négy mérkőzésre.

Von Millernek négy mérkőzést kell kihagynia, ha nem tudja bizonyítani az igazát (Fotó: Action Images)

 

 

 
A csapatok adatlapja
Az előszezon menetrendje
Az alapszakasz menetrendje
Az alapszakasz menetrendje – 2
A csoportok beosztása

Az első két idényében 30 sacket bemutató 24 éves kiválóság szervezetében marihuána mellett a metamfetamin egyik formáját, az úgynevezett Mollyt mutatták ki a szervezetében. Von Miller fellebbezett a döntés ellen, de ha nem tudja bizonyítani az igazát, akkor a címvédő Baltimore Ravens, az egy szezonnal korábban Super Bowlt nyerő New York Giants, a csoportrivális Oakland Raiders, valamint a Philadelphia Eagles ellen sem léphet pályára.

A Denver ebben a holt szezonban már elvesztette Elvis Dumervilt az ismert faxprobléma miatt,  az elmúlt hetekben két vezetőségi tagot is ittas vezetés okán kellett felfüggeszteni.

A különböző szerekkel való visszaélések között sokkal gyakoribb a liga teljesítményfokozókkal kapcsolatos politikájába ütköző termékek használata, emiatt pedig a New York Giants fiatal söprögetőjének, Will Hillnek is négy mérkőzést kell kihagynia – a teljes eltiltottlistát ide kattintva érheti el! 

A Nemzeti Sport Online szakmai
együttműködő partnere a Bowl.hu

Ahogyan arról már beszámoltunk, a San Francisco 49ers egy 2014-es hátsókörös választási jogért cserébe megszerezte Eric Wrightot, a Tampa Bay Buccaneers cornerbackjét. Igen ám, de a védő nem ment át a fizikai felmérőn, így a tranzakció meghiúsult.

Elkezdődtek az edzőtáborok, és ilyenkor sajnos jönnek sorban a súlyos sérülések is, a Dallas Cowboys tavalyi 3. körös választott védője, Tyrone Crawford Achilles-ín-szakadást szenvedett.

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

2022.11.22 08:16:34

NFL nemzetisport.hu

A San Franciscói alakulat zsinórban a harmadik győzelmét aratta.

2014.01.28 01:55:36

NFL nemzetisport.hu

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga bajnokai az 1966-os szezon óta.

2017.10.26 11:16:13

NFL nemzetisport.hu

A Steelers újonc tehetsége hamar bizonyította, nem most jött le a falvédőről.

2017.10.18 15:21:48

NFL nemzetisport.hu

A bűvészfellépéseivel híressé váló Dorenbos nyílt szívműtéten esett át, amiről képeket is közölt.