NFL: a címvédőhöz szerződik a Denverből távozó Dumervil

Vágólapra másolva!
2013.03.25. 09:10
Eddig szinte csak a távozókról szólt az NFL-bajnok Baltimore Ravens holt idénye, de most megvan az első nagy nevű érkező is: Elvis Dumervil a Denverrel egy hibásan elküldött fax miatt vakvágányra futott hosszabbítási kísérlete után döntött úgy, hogy inkább a címvédőhöz szerződik.

A Broncost hét szezon után elhagyó védőfalember öt évre 35 millió dollárért írt alá a Baltimore-hoz, amelynek védelme jelentősen meggyengült a visszavonuló Ray Lewis, a Clevelandbe szerződő Paul Kruger, a Tennessee-vel aláíró Bernard Pollard, a Miamiba költöző Dannell Ellerbe és a Houstonba távozó Ed Reed nélkül.

A New York Giantset 2003 óta szolgáló Osi Umenyiora sajtóhírek szerint megegyezett az Atlanta Falconsszal, ahol a veterán John Abraham utódjaként számítanak rá.

A Chicago közben folytatja védelme újjáépítését Brian Urlacher és az Oaklandhez szerződő Nick Roach távozása után. DJ Williams után az eddigi NFL-karrierjét Carolinában töltő James Anderson is aláírt a Bearshez, amely safetynek szerződtette Tom Zbykowskit, aki korábban Baltimore-ban volt kiegészítő ember, a legutóbbi idényét pedig Indianapolisban töltötte.

A Houston Shane Lechler punterrel kötött megállapodást. A 36 éves játékos 2000-ben került a ligába, azóta csak Oaklandben játszott.

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik