NFL: újabb jó nevű corner a 49ersnél, eltiltott a Coltsnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.20. 14:15
null
Eric Wright (jobbra) ezúttal évente kétszer kergetheti a hozzá hasonlóan az NFC nyugati divíziójába szerződő Percy Harvint <br />(Fotó: Action Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő San Francisco 49ers egy 2014-es feltételes hátsó körös választási jogért megszerezte a Tampa Bay Buccaneers cornerbackjét, Eric Wrightot.

 

 

A múlt héten rendőrségi ügybe keveredett Wrightot tavaly nagy reményekkel szerződtette a Buccaneers, és bár ezeket nem tudta maradéktalanul teljesíteni, hasznos kiegészítő játékos lehet a következő szezon egyik legnagyobb esélyesénél – pláne, hogy nem sokkal korábban fizetéscsökkentésbe is belement. A Tampa Baynél így a draft előtt megszerzett Darrelle Revis túloldalán valószínűleg a 2. körben kiválasztott Johnthan Banks kezd majd.

A San Francisco ebben a holt szezonban korábban már az Oakland Raidersnél kiváló, a Philadelphia Eaglesnél már kevésbé szép éveket töltő Nnamdi Asomughát is megszerezte.

A címvédő Baltimore Ravens is megegyezett első körös választott játékosával, a söprögető Matt Elammel.

Az Indianapolis Colts tight endjét, Weslye Saunderst a szezon feléről, az első nyolc mérkőzésről eltiltották, miután megszegte a liga teljesítményfokozókkal kapcsolatos politikáját. Érdekesség, hogy ő már a második Csikó, akit emiatt tiltanak el – LaVon Brazillt korábban négy találkozóról meszelték el, míg Joe Lefeged autós üldözésbe keveredett a hatóságokkal, akik bevitték, mert engedély nélkül volt nála töltött fegyver.

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu

Josh Brent aki ittasan vezetve okozta csapattársa halálát – a visszavonulás mellett döntött.

Az elmúlt hetekben a New England Patriots sem a szentek gyűjtőhelyének bizonyult – Hernandez, Dennard –, most azonban egy játékosmozgás miatt szóltak a csapatról a hírek: az így is gyengécske elkapósorból kirakták Donald Jonest.

A St. Louis Rams megszerezte a 2006 és 2009 között a csapatot már erősítő linebackert, Will Witherspoont, míg a Dallas Cowboys a hírek szerint azt tervezi, hogy szerződteti a korábbi Philadelphia Eagles-támadófalember Demetress Bellt.

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik