PSG: Neymarék visszatértek a pályára – 60 perc alatt 9 gól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.07.12. 21:11
null
Neymar, Mauro Icardi és Kylian Mbappé az első félidőben öt gólt rámolt be a Le Havre kapujába (Fotó: AFP)
Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet óta a hazai kupadöntőkre és a Bajnokok Ligája lisszaboni nyolcas döntőjére készülő Paris Saint-Germain labdarúgócsapata, amely Mauro Icardi, Neymar és Pablo Sarabia duplájára alapozva 60 perc alatt kiütötte 9–0-ra Bese Barnabás korábbi csapatát, a másodosztályú Le Havre-t.


Thomas Tuchel, a párizsi együttes vezetőedzője a szünetben szinte teljes sort cserélt, az első félidei alapcsapatból csak a holland balhátvéd, Mitchel Bakker maradt a pályán, de bő egy óra játék után – amikor már 9–0-ra vezetett a PSG – számára is véget ért a mérkőzés. A fővárosiaknál a második játékrészben több fiatal futballista is lehetőséget kapott, közülük a 18 éves Arnaud Kalimuendo gólt is szerzett.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA


Neymarék a Saint-Étienne elleni Francia Kupa-döntő (július 24.) előtt még a belga Waasland-Beverennel és a skót Celtickel is összecsapnak.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Le Havre (II.)–PSG 0–9 (0–5)
Le Havre
PSG. 1. félidő:
K. Navas – Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Bakker – Di María, Ander Herrera, Paredes, Neymar – Icardi, Mbappé. 2. félidő: S. Rico – Dagba, T. Silva, Mbe Soh, Bakker (Pembélé, 62.) – Sarabia, Verratti, Gueye, Draxler – Kalimuendo (Ruiz-Atil, 80.), Choupo-Moting
Gólszerző: Icardi (8., 19.), Neymar (22., 43. – a másodikat 11-esből), Mbappé (29.), Gueye (50.), Sarabia (52., 60.), Kalimuendo (59.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik