Kings League: Pirlo is pályára lép Piqué kispályás bajnokságában

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.30. 10:26
null
Andrea Pirlo újra stoplist húz (Fotó: Getty Images)
Új húzónevet láthatnak a nézők a Kings League névre keresztelt kispályás bajnokság második évadában – írja a Marca. Az 2022 végén visszavonult Gerard Piqué, valamint Ibai Llanos streamer létrehozta népszerű rendezvény legújabb vendégszereplője Andrea Pirlo lesz.

Az új vendégszereplőt egy kitalálós és egy aukciós részre bontott műsor keretében mutatták be. A csapatokat vezető személyiségek (többek között korábbi játékosok és médiaszemélyiségek, így például Sergio Agüero és Iker Casillas is) 64 opció közül válaszhatták ki az akkor még ismeretlen játékost úgy, hogy tíz nyom állt a rendelkezésükre. Minden egyes nyom bemutatása után a választási lehetőségeket leszűkítették, a vállalkozó kedvű elnökök pedig tippelhettek – ha hibáztak, nem vehettek részt a licitálásban.

 


 

Az ismeretlen játékos kilétét végül Gerard Romero katalán sportújságíró, a Jijantes FC elnöke találta ki, így megkapta a jogot, hogy a licitálás végén tromfolhassa a végső ajánlatot – Romero élt a lehetőséggel, így Pirlo a Jijantesban fog pályára lépni a sorozat 5. fordulójában.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik