B. D. K.
2022.09.29 14:17 Frissítve: 2022.09.29 14:22

Kép: Messi aláírta a kezét – magára tetováltatta az autogramot

Mint arról beszámoltunk, az argentin labdarúgó-válogatott a duplázó Lionel Messi vezérletével 3–0-ra legyőzte felkészülési mérkőzésen Hondurast múlt szombaton Floridában. A hétszeres aranylabdás sztár a mérkőzés után aláírásokat osztogatott, az egyikből pedig tetoválásminta lett.


A Hard Rock Stadionban rendezett mérkőzésre kilátogattak az Inter Miami futballistái is, többek között az egyik kapusa, Francisco Ranieri is. Az argentin kapuvédő autogramot és közös képeket is készített Lionel Messivel, de nem elégedett meg ezekkel.

A karjára kapott aláírástól soha nem akart megválni, nem akarta, hogy valaha is lejöjjön a tinta, ezért inkább magára tetováltatta azt – derült ki a kapus Instagram-posztjából.

„Ez volt életem legjobb napja – kezdte a közösségi oldalán Ranieri. – Egy pályán lehettem azokkal a játékosokkal, akiket csodálok, akik képviselik a hazámat. Találkozhattam a példaképemmel, a valaha volt legjobb futballistával, aki csodálatos ember a pályán és azon kívül is. Leírhatatlan az az érzés, hogy láthattalak, és beleegyeztél abba, hogy aláírd a karomat. Leo, teljesítetted az álmomat, és minden nap, amikor a karomra pillantok majd, el fognak árasztani azok az érzelmek, melyeket a veled való találkozáskor éreztem. Nem tudom szavakba foglalni, milyen nagyszerű vagy.”

A fiatal kapus az argentin válogatott többi játékosával is találkozhatott, sok közös fotó készült.

2022.11.29 13:13:35

Minden más foci nemzetisport.hu

A korábban kilenc tornán szereplő játékosaink többször rukkoltak ki páratlan teljesítménnyel. Íme!

2022.11.29 08:52:22

Minden más foci nemzetisport.hu

A lapok kíméletlen őszinteséggel számoltak be a második világháború előtti az esetekről.

2022.11.28 13:31:06

Minden más foci nemzetisport.hu

A tagsági igazolvány világbajnoki címmel, BEK-/BL-győzelemmel és Aranylabdával váltható ki.

2022.11.24 17:30:06

Minden más foci nemzetisport.hu

Igaz, nem volt könnyű kicsikarni a három pontot az emberhátrányban is veszélyesen futballozó Rózsahegy ellen.