FTC: a Mmaee testvérek közleményben reagáltak a válogatottal kapcsolatos pletykákra

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.23. 16:18
null
Samy és Ryan Mmaee reagált a marokkói válogatottal kapcsolatos pletykákra (Fotó: Török Attila)
Csütörtökön több marokkói portál is arról számolt be, hogy az FTC két, a katari világbajnokságról lemaradó marokkói játékosa, Samy és Ryan Mmaee nem hajlandó beszélni a vb-n elődöntőbe jutó csapat szövetségi kapitányával, Valid Regragival, ám a fivérek most Instagram-történetükben közzétett közleményükben cáfolták a megjelent híreket.
Samy Mmaee és Ryan Mmaee közleménye (Forrás: smmaee/Instagram)
Samy Mmaee és Ryan Mmaee közleménye (Forrás: smmaee/Instagram)

A vb előtt Samy és Ryan Mmaee is rendszeresen tagja volt a marokkói válogatottnak, de az utazó keretbe végül nem hívta meg őket Valid Regragi. A Magyarországon játszó labdarúgókról azt pletykálták Marokkóban, hogy nem hajlandóak szóba állni a szövetségi kapitánnyal, aki vissza akarta őket hívni a márciusi, Brazília és Peru elleni felkészülési mérkőzésekre.

A híreket most Samy és Ryan Mmaee Instagram-történetben közzétett közleményükben cáfolták.

„Reggel óta hamis pletyka kering arról, hogy Ryan és én nem akartunk beszélni Valid Regragival, és nem akarjuk képviselni a marokkói válogatottat. Szeretnénk tisztázni, hogy ezek tiszta hazugságok, amelyeket több médium is megírt. Nem ez az első alkalom, hogy megpróbálnak rontani a megítélésünkön és a nevünkön – ez elfogadhatatlan. A 2022 szeptemberi válogatottságunk óta nem keresett minket sem az edző, sem a szövetség. Érthetetlen egy ilyen pletyka terjesztése az információk ellenőrzése nélkül. Mindig jelen voltunk, amikor hívtak, egyszer sem utasítottuk vissza a meghívót, és ez valószínűleg a jövőben sem változik. Teljes mértékben a kapitány és hazánk rendelkezésére állunk” – tette közzé Samy Mmaee testvérével közös közleményét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik