Felkészülés: a Spurs nyert az El-döntős ellen; a Lyon ötöt kapott

Vágólapra másolva!
2022.07.23. 17:56
null
Hat perc alatt fordított a duplázó Harry Kane (Fotó: AFP)
Habár vezetést szerzett az elmúlt idényben El-döntőt játszó Rangers, a Tottenham fordított a felkészülési mérkőzésen (2–1), és megnyerte a Walter Tull-emlékkupát. Az Olympique Lyont nem kis meglepetésre 5–0-ra kiütötte az Eredivisie-ben vitézkedő Willem II a Hollandiában rendezett edzőmeccsen.

 

Az első félidőben Antonio Colak vezetést szerzett a Rangersnek, de a dupláig jutó Harry Kane hat perc alatt megfordította az állást. Az angol válogatott csatár kirobbanó formában van, a Tottenham legutóbbi három felkészülési meccsén összesen öt gólt szerzett (két-két gól a dél-koreai liga All Star-csapata és a Rangers, egy pedig a Sevilla ellen).

A találkozó után Antonio Conte menedzser reagált a pletykára, miszerint Harry Kane a Bayern Münchenhez igazolhat: „Világos a helyzet a Tottenhamnél, Harry nagyon fontos része a projektnek. Személy szerint nem szeretek más klub játékosairól beszélni. Talán ez egy kicsit tiszteletlen a másik klubbal szemben."

KANE TALÁLATAI

 


A TOTTENHAM MEGNYERTE A WALTER TULL-EMLÉKKUPÁT


A Lyon nem kis meglepetésre 5–0-s vereséget szenvedett a Willem II-től. Talán az eredménynél is szokatlanabb, hogy az OL-hez nyáron visszatérő Alexandre Lacazette tucatnyi méhcsípés miatt hagyta ki a meccset.

A Premier League-ben szereplő Brentfordot 4–0-ra kiütötte a Wolfsburg, amely a pénteki sajtóhírek szerint élénken érdeklődik a magyar válogatott védő, Szalai Attila iránt.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Rangers (skót)–Tottenham (angol) 1–2 (Colak 24., ill. H. Kane 50., 56.)
Willem II (holland)–Lyon (francia) 5–0 (Heerkens 21., Hornkamp 24., 32., Bokila 48., Doodeman 60.)
Wolfsburg (német)–Brentford (angol) 4–0 (Wimmer 27., Bornauw 56., 66., Kaminski 86.)
Union Berlin (német)–Nottingham (angol) 1–0 (Siebatcheu 36.; Schäfer Andrást a 61. percben cserélte be az Union edzője)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik