D. S. B.
2023.09.24 20:47 Frissítve: 2023.09.24 21:05

Eredivisie: félbeszakadt az Ajax–Feyenoord rangadó – videó

A második félidő elején félbeszakadt a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 6. fordulójának rangadója, az Ajax és a Feyenoord mérkőzése, mert a rotterdamiak 3–0-s előnyénél a második félidő elején az amszterdami szurkolók pirotechnikai eszközöket dobáltak be a pályára.

A szurkolók pályára dobált pirotechnikai eszközei miatt félbeszakadt az Ajax–Feyenoord rangadó (Fotó: Getty Images)

 

A Klassiekeren a rotterdamiak a mexikói Santiago Giménez duplájával már a 18. percben 2–0-ra vezettek, majd az ő előkészítése után Igor Paixao a 37. percben tovább növelte a különbséget.

A pályán zajló eseményeket nehezen emésztették meg az Ajax-szurkolók, akik először az első félidő végén dobáltak a pályára pirotechnikai eszközöket, ezért tíz percre félbeszakadt a mérkőzés.

Bár úgy tűnt, folytatódhat a meccs, a második félidőben sem csillapodtak a kedélyek, ugyanis a hazai drukkerek ismét fáklyákat dobáltak a pályára, végül a Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB), a rendőrség és a klubok egyeztetése után az a döntés született, hogy a mérkőzést félbeszakítják.

A holland Voetbal International úgy tudja, hogy a KNVB hétfőn dönt az Ajax–Feyenoord mérkőzés sorsáról, azonban nem lesz könnyű új időpontot találni a zsúfolt versenynaptár miatt.

A VI azt írja, hogy – érthető módon – a Feyenoord vezetőedzője, Arne Slot azt preferálja, hogy a 0–3-as állást tekintsék végeredménynek.

A lap egy másik cikkében azt írta, hogy a Johan Cruijff Arena főbejáratát megrohamozták az ultrák, akik meg akarták akadályozni, hogy bárki távozzon.FIGYELEM, FELKAVARÓ FELVÉTEL!

 

 


 

2023.11.30 23:41:07

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Érdekes játék lenne a fogadóirodák részéről, ha lehetne tippelni arra, hol lesz a következő edzőváltás. Nekem van elképzelésem, de még véletlenül sem szeretnék ötletet adni egyetlen sportvezetőnek vagy tulajdonosnak sem, mert az esetek többségében véleményem szerint nem a trénerben van a hiba.

2023.11.27 15:40:33

Minden más foci nemzetisport.hu

Felejthető meccsen győzött az FCU Craiova, amely a második félidőben helyzetek sorozatát puskázta el.

2023.11.25 23:30:03

Minden más foci nemzetisport.hu

2023.11.25 12:29:49

Minden más foci nemzetisport.hu

Győzelemmel nyitott a Dunaszerdahely új mestere, nem volt esélye az Aranyosmarótnak – ismét kikapott a Kassa.