DAC: sérülés, eltiltás – Vidáék kihagyják a hétvégi meccset

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.21. 09:59
A szlovák élvonalbeli DAC-nak két magyar labdarúgója sem léphet pályára a hétvégi, Spartak Trnava elleni bajnokin. Vida Mátéra többhetes kihagyás vár izomszakadás miatt, Vida Kristopher pedig a Slovan Bratislava ellen begyűjtötte az idénybeli ötödik sárga lapját, ezért egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott – számolt be a dunaszerdahelyi együttes a hivatalos honlapján.

Vida Máté aSlovan Bratislava elleni rangadóután MRI-vizsgálaton esett át, ezen megállapították, hogy részleges izomszakadást szenvedett és emiatt több hétre kidőlt.Slovan Bratislava elleni rangadóután MRI-vizsgálaton esett át, ezen megállapították, hogy részleges izomszakadást szenvedett és emiatt több hétre kidőlt.

„A Slovan elleni mérkőzés legelején volt egy rossz mozdulatom, amelynél éreztem, hogy nagyobb lehet a gond. A meccs okozta adrenalin miatt nem akartam cserét kérni, amit utólag már bánok, hiszen nem tudtam százszázalékosan folytatni a játékot. A találkozó utáni napokban derült ki, hogy az ágyéknál lévő combizmom beszakadt. Az első ellenőrzésre két hét múlva megyek, aztán meglátjuk, mikor térhetek vissza” – mondta a 22 éves középpályás a klub honlapjának.

A DAC jelenleg a második helyen áll a szlovák első osztályban, a következő ellenfél, a nagyszombati Spartak pedig a nyolcadik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik