Chile: a Griezmann Mbappé nevet kapta az idei első újszülött

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.04. 17:32
null
Az Atacama régió idei első újszülöttje a Griezmann Mbappé nevet kapta (Fotó: AFP)
Virálissá vált a chilei Atacama régió idei első újszülöttjének története. Szülei a francia futballsztárok, Kylian Mbappé és Antoine Griezmann után Griezmann Mbappénak nevezték el gyermeküket. Kiderült, nem ő lesz az egyetlen a futballszerető családban, akit egy híres játékos után neveztek el. A kis Mbappé apukájának egyik unokaöccsét például Neymar Ronaldónak hívják.

 

Griezmann Mbappé szülei igazi futballfanatikusok, a chilei Las Últimas Noticias sportnapilapnak elmagyarázták, az anyuka választotta a Griezmann nevet, míg az apuka a Mbappé mellett tette le a voksát.

„Választhattuk volna az Alexis vagy a Charles nevet is, de van már ilyen nevű családtagunk. Az egyik unokaöcsémet Alexis Charlesnak hívják, a másikat Andrés Iniestának, a harmadikat Neymar Ronaldónak. És van egy hároméves fiam, akit James Modricnak neveztünk el” ecsetelte büszkén az apuka, Héctor Chambi, aki sportriporterként is dolgozik, és előszeretettel futballozik.

Az újszülött 3064 grammal és 50 centiméterrel, a Copiapó kórházban jött világra. Az édesanya, Teodora Pacaje és a kisbaba is jól van, s az édesapa már megígérte, a futball felé terelgeti majd a fia útját.

 


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik