Al-Naszr: Ronaldo négyszer is betalált és megszerezte karrierje 500. bajnoki gólját – videók

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.09. 19:42
null
Cristiano Ronaldo egy félidő alatt duplázott az Al-Naszr színeiben és megszerezte karrierje 500. és 501. bajnoki gólját (Fotó: Getty Images)
Megszerezte 500., 501., 502. és 503. bajnoki gólját és pályafutása során már 824 találatnál jár az ötszörös aranylabdás portugál sztár, Cristiano Ronaldo, aki a szaúdi bajnokság 16. fordulójában rendezett Al-Vehda elleni mérkőzés első félidejében két gólt szerzett az Al-Naszr színeiben, majd a második félidő elején büntetőből harmadszor is betalált, újabb tíz perccel később pedig negyedszer is eredményes volt, csapata  4–0-ra nyert.

Cristiano Ronaldo a 21. percben egy remek kiugratás után lőtte ki ballal a kapu bal alsó sarkát, megszerezve ezzel 500. bajnoki gólját (a La ligában 311, a Premier League-ben 103, a Serie A-ban 81, a portugál bajnokságban pedig három gólt szerzett, míg a szaúdi ligában egyszer volt eredményes ezt megelőzően).



CR még a szünet előtt, a 41. percben megszerezte 501. bajnoki találatát is, amikor egy újabb kiváló kiugratás után ezúttal jobbal volt eredményes – minden sorozatot figyelembe véve ez volt pályafutása 822. gólja.

 

A második félidőben sem kellett sokat várni az újabb Ronaldo-gólra: az 51. percben büntetőből volt eredményes.


S ha egy üzlet beindul, akkor nem áll meg. Cristiano Ronaldo a 61. percben is kiváló indítást kapott a társaktól, s bár első próbálkozását még védte az ellenfél kapusa, de a kipattanót már a kapuba pofozta a portugál, beállítva ezzel a 4–0-s vendégsikert.

 


Érdekesség, Puskás Ferenc 511 bajnoki góllal érdemelte ki a XX. század gólkirálya címet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik