Al-Naszr: csípős megjegyzés – CR-t állítólag két kebabhoz hasonlította a távozó elnök

Vágólapra másolva!
2023.04.28. 11:09
null
Valóban mondott ilyet az elnök? (Fotó: Shutterstock, Getty Images)
A csapat rossz teljesítménye okozta szurkolói nyomás miatt benyújtotta lemondását a szaúdi Al-Naszr elnöke, Muszalli Al-Muammar – írja a saudigazette.com.sa. A Cristiano Ronaldót soraiban tudó gárda már három mérkőzés óta nyeretlen, a legutóbbi két meccsén kikapott, a bajnokságban hatpontos hátrányt szedett össze az éllovas Al-Ittihaddal szemben, ráadásul kiesett a kupából. A spanyol és olasz sajtó szerint az ötszörös aranylabdás portugál sztár is megkapta a maga kritikáját.

Muszalli Al-Muammar – aki korábban a szaúdi profi liga feje is volt – 2021 áprilisában került az Al-Naszr vezetőségének élére, most azonban elköszönt, viszont állítólag egy csípős megjegyzésre azért még maradt ideje.

„Egész életemben csak kétszer vertek át: először akkor, amikor három kebabot rendeltem, de csak kettőt kaptam. Másodszor pedig akkor, amikor szerződtettem Cristiano Ronaldót” – idézte Al-Muammart a spanyol Sport.

Mint arról mi is beszámoltunk, a klub nemrégiben a rossz szereplés miatt a csapat vezetőedzőjének, Rudi Garciának a munkáját már megköszönte. Most pedig új elnök után is nézhet.

A 38 éves Cristiano Ronaldo az Al-Naszr színeiben eddig 14 tétmeccsen szerepelt, 11 gól mellett két gólpassz a mérlege, viszont a legutóbbi három találkozón nem talált a kapuba, és a gárda is gólképtelen maradt.

Ronaldóék ma este odahaza bizonyíthatnak, ugyanis 20.30-tól játszanak az Al-Raeddel a bajnokságban.

Fabrizio Romano olasz sportújságíró mindazonáltal cáfolta, hogy a klubelnök valaha is mondott volna ilyet. Az olasz és spanyol sajtó viszont tényként hozta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik