1. HNL: az Eszék üldözőjét fogadja szombaton

P. L.P. L.
Vágólapra másolva!
2023.02.10. 20:31
null
Az Eszék vezetőedzője, Rene Poms (Fotó: NK Osijek/FB)
A horvát élvonal harmadik helyén álló NK Osijek szombaton a hatpontos lemaradással negyedik Slaven Belupót fogadja.


A 36-ból a 21. fordulót rendezik a hétvégén Horvátországban. Rene Poms együttesének nyernie kell ahhoz, hogy ne szakadjon le a négy pont előnnyel második Hajduk Splittől.

Az eszéki klub a héten 2025-ig szerződést hosszabbított a 2021–2022-es idényben Zalaegerszegen futballozó támadójával, Josip Spoljariccsal, míg pénteken az is eldőlt, hogy a belső védő Danijel Loncar 400 ezer euróért a lengyel első osztályba, a Pogon Szczecin csapatához igazolt.

„A Lokomotiva ellen nem néztünk ki jól, a játékrendszer váltása nem működött úgy, ahogy azt korábban megszokhattuk – utalt még a múlt heti zágrábi vereségre (1–0) a szombati, eszéki találkozó előtt megtartott sajtótájékoztatón Poms. – Egy ilyen vereség miatt azonban nem szabad elkeseredni, mindig az voltam, aki az összképet nézi egy bajnoki idény során. Számos fontos játékosunk távozott, így törvényszerű, hogy előfordulnak olyan találkozók, mint az előző. A Slaven ellen az lesz az egyedi, hogy hazai környezetben már három meccs óta nem tudtuk legyőzni a kaproncaiakat, de mindenki tudja, hogy ez azért sem egyszerű, mert az ellenfél kispadján Zoran Zekic ül.”

HORVÁT 1. HNL
21. FORDULÓ
17.10:
NK Osijek (Eszék)–Slaven Belupo – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik