Rendezte tartozását, ismét igazolhat a Slovan

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2024.03.06. 13:59
A Slovan Bratislava kifizette tartozását Vernon De Marcónak (Fotó: AFP, archív)
Rendezte tartozását korábbi játékosa, Vernon De Marco felé a szlovák első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Niké Liga) szereplő Slovan Bratislava, így a FIFA törölte a vele szemben hozott átigazolási tiltásra vonatkozó szankciót – közölte a klub a honlapján.

Ahogyan azt február 27-én mi is megírtuk, a klubot azért büntette meg a FIFA, mert kifizetlen tartozása maradtak korábbi játékosa, Vernon Di Marco felé. A Slovan 20 ezer euróval tartozott, s ezt a klub vezérigazgatója, a Ivan Kmotrík is elismerte. Az elmaradt kifizetést személyi hibaként tüntette fel, amelyet a pénzügyi részleg követett el. 

A Slovan Bratislava most a klubhonlapon számolt be arról, hogy rendezte tartozását korábbi játékosa felé, s a kötelezettség teljesítével a FIFA feloldotta a vele szemben hozott átigazolási tilalmat, egyben lezárta az elindított eljárást. 

Az argentin születésű, hétszeres szlovák válogatott Di Marco 2016-ban csatlakozott a pozsonyi együtteshez, s hét évig erősítette, majd 2023 nyarán az Egesült Arab Emírségek élvonalában szereplő Hatta játékosa lett.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik