NK Osijek: szerződtették Almási Lászlót – hivatalos

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2024.02.06. 11:57
Almási László aláírta szerződését (Fotó: NK Osijek)
A felvidéki Almási László a horvát NK Osijek labdarúgója lett. A 24 éves, 196 cm magas csatár nyárig tartó kölcsönjátékra érkezett a morva Banik Ostravától – az eszékieknek vételi opciójuk is van.

Amint azt lapunk már közölte, a Dunaszerdahelyen nevelkedő csatár a múlt héten elhagyta az ostravai csapat törökországi edzőtáborát, és Horvátországba utazott.

„Amikor felbukkant a lehetőség, hogy Eszékre igazoljak, rögtön eszembe jutott egy 2021-es válogatott mérkőzés. Akkor Szlovákia mezében végigjátszottam a 2–2-es döntetlennel végződő találkozót Horvátország ellen, gólpasszt is adtam. Azt a meccset még a Gradski Vrt stadionban játszották. Mielőtt most Eszékre utaztam volna, többen mondták, hogy már új stadionja van a csapatnak, amely a legszebb Horvátországban. Hát tényleg lenyűgöző az új Opus Aréna. Nemcsak maga a stadion remek, hanem a létesítmények és az edzőpályák is” – mondta lapunknak Almási László.

A kilencszeres szlovák válogatott labdarúgó nyárig tartó kölcsönjátékra érkezett, az Eszéknek kétéves szerződésre szóló vételi opciója is van.

„A legjobb tudásomat szeretném megmutatni az edzői stábnak, a csapattársaknak és az eszéki szurkolóknak. Már alig várom, hogy gólokat szerezzek a kék-fehér mezben, sikereket érjünk el a bajnokságban, és ennek a családnak a része lehessek” – tette hozzá Almási.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik