Videó: a betörőt sem tudta volna így leteríteni Kevin Mac Allister

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.26. 13:56
Kevin Mac Allister rendhagyó módon állította meg az Anderlecht csatárát (Fotó: Getty Images)
Egészen elképesztő mozdulat miatt állították ki a Liverpool argentin középpályásának, Alexis Mac Allisternek a testvérét, Kevin Mac Allistert, aki a belga Union Saint-Gilloise játékosaként az Anderlecht elleni Belga Kupa-negyeddöntőn nemes egyszerűséggel ráugrott ziccerben lévő ellenfele hátára.

Kevin Mac Allister, az Európa-ligában is érdekelt Union Saint-Gilloise argentin védője, a 32. percben, csapata 1–0-s előnyénél folyamodott nem mindennap látható faulthoz, amikor jobb megoldás híján nemes egyszerűséggel ráugrott a ziccerben lévő Anderlecht-csatár, Kasper Dolberg hátára, megakadályozva ezzel a vendégek dán csatárának gólszerzését.

Mivel Mac Allister utolsó emberként követte el tettét, egyből piros lapot kapott, de legalább a büntetőt megúszta csapata, hiszen még a 16-oson kívül állította meg ellenfelét.

A húzás bejött az Union Saint-Gilloise-nak, amely a második félidőben egy büntetővel emberhátrányban tudta növelni az előnyét, miközben az Anderlechtnek csak a 94. percben jött össze a szépítés.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik