Videó: Ronaldót Messi nevének skandálásával cukkolták, rangadót bukott az Al-Naszr

Vágólapra másolva!
2023.12.02. 11:56
null
Cristiano Ronaldóék simán kikaptak az Al-Hilaltól és már hét pont a hátrányuk (Fotó: Getty Images)
Rangadón őrizte meg bajnoki veretlenségét a szaúdi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában az első helyezett Al-Hilal, amely hazai pályán 3–0-ra nyert Cristiano Ronaldo csapata, az Al-Naszr ellen, s ezzel már hét pont az előnye a rivális előtt a tabella élén.

A súlyos sérülése miatt Neymart nélkülöző Al-Hilal a második félidő elején, egy bal oldali szöglet után Szergej Milinkovics-Szavics fejesével szerzett vezetést.

A Sadio Manéval, Cristiano Ronaldóval és Anderson Taliscával rohamozó Al-Naszr hiába próbálkozott becsülettel, a hajrában Alekszandar Mitrovics két góljával könnyedén, 3–0-ra nyert a házigazda, amely hét pontra növelte előnyét a tabella élén riválisával szemben.

Az ötszörös aranylabdás portugál még 1–0-s állásnál betalált, de les miatt érvénytelenítették a gólját. Ronaldo hiába próbálta késleltetni a játékot, hogy nézzék vissza az esetet, nem ért célt, s mint utóbb kiderült, milliméterekkel, de valóban lesen volt.


Ronaldót az ellenfél szurkolói is próbálták cukkolni a lefújás után, s nyolcszoros aranylabdás „örök riválisát”, Lionel Messit éltették, de erre frappánsan reagált, előbb kezét a füléhez tette, majd csókot küldött a közönség felé.


Ronaldo blowing kisses to Al-Hilal fans as they are chanting Messi's name
byu/TheCules insoccer

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik