NL: karambolozott a bolgár válogatott, az egyik játékos koponyaműtéten esett át

MTI, N. T., H. Á.MTI, N. T., H. Á.
Vágólapra másolva!
2022.06.11. 12:20
null
Karambolozott a bolgár válogatott busza
Közlekedési balesetet szenvedett a bolgár labdarúgó-válogatottat szállító autóbusz Tbilisziben, ahol vasárnap Nemzetek Ligája-mérkőzésen lép pályára a csapat a házigazda Grúzia ellen.

A 29 éves középpályás, Todor Nedelev koponya- és agyi sérülést szenvedett az ütközés során, meg is kellett operálni. A bolgár szövetség szombati közlése alapján a beavatkozás sikeres volt. A többi játékos és stábtag a hírek szerint jól van.

A baleset pénteken történt, rögtön az érkezés után. A hotelhez vezető úton a két busz közül az elsőt vezető sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, aminek súlyos ütközés lett a következménye.

A C-liga 4. csoportjának meccse a kiírás szerint vasárnap 18 órakor kezdődik a grúz fővárosban.

FRISSÍTÉS 16.00

A bolgár Dnevnik című lap szerint a koponyatörést szenvedett Nedelev teljes felépülése a sikeres beavatkozás után az optimista becslések alapján legalább három hónapot vesz majd igénybe. A bolgár sportági szövetség (BFU) szóvivője, Viktor Ignatov elárulta, szakmai stábjuk mindenképpen szeretné lejátszani a vasárnapi mérkőzést, s egyelőre nincs információ arról, hogy esetleg elmaradna a találkozó.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik