Szenegál: Mané könnyek között vetette magát a földre – videó

Vágólapra másolva!
2018.11.18. 13:29
A 2019-es Afrikai Nemzetek Kupájának selejtezőjében Szenegál idegenben 1–0-ra legyőzte Egyenlítői-Guineát. A találkozó lefújása után a szenegáli válogatott egyik legismertebb labdarúgója, a Liverpoolban szereplő Sadio Mané sírva terült el a földön, mivel a szurkolók kikezdték a nemzeti csapatban mutatott gyengébb teljesítménye miatt.

Sadio Mané a Liverpoolban mutatott jó teljesítményével ellentétben a nemzeti együttesben gyengélkedik, a jelenleg is zajló ANK-selejtezősorozatban egyelőre gólképtelen (három meccset játszott végig, egyet sérülés miatt kihagyott).

A helyi beszámolók szerint a halványabb teljesítménye miatt a szenegáli szurkolók egy része pfujolta a támadót, aki ezt nem nagyon tudta feldolgozni, így a lefújás után sírva fakadt és a földre vetette magát. Manét annyira megviselték a történtek, hogy a csapattársaknak kellett letámogatniuk a pályáról.

Szenegál egyébként – a történelmet író Madagaszkárral egyetemben – az utolsó forduló eredményeitől függetlenül is biztosan ott lesz a jövő évi kameruni kontinensviadalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik