Lengyelország: a volt Fradi-légiós lehet a befutó Kádár előtt

Vágólapra másolva!
2015.01.20. 09:44
A lengyel sportsajtó arról ír – román értesülésekre hivatkozva –, hogy az ősszel a Petrolul Ploiesti-ben szereplő Gerson a tavasszal már a KS Lechia Gdansk labdarúgója lesz.

 

A lengyel élvonalbeli csapat erősítési tervei között ott szerepelt Kádár Tamás neve is – a Lech Poznan szintén képben van a magyar védő esetében –, de a brazil-spanyol középhátvéd – aki jelenleg a Kapfenberg játékosa, és eredeti kölcsönadási szerződése amúgy a nyáron járna le – eleve az első számú kiszemelt volt a posztra. Kádár csupán az alternatív B-terv volt, ám jelek szerint nem lesz rá szükség, tekintve, hogy a brazil-spanyol védővel, miként klubjaival, sikerült egyezségre jutni, és szakmailag is illik az elképzelésekbe.

A Lechia Gdansk vezetőedzője, Jerzy Brzeczek annyit árult el a sajtónak, hogy a napokban két új igazolást jelentenek be. A lengyel sajtó szerint Gerson lesz az egyik.

A 23 éves Gerson pályafutása során a PSV, az Atlético, a Rapid Wien és a Ferencváros keretéhez is tartozott – 11 bajnokija és három MK-meccse van népligetieknél, ahol 2013 őszén alapembernek számított –, az ősszel hét bajnokin és öt El-meccsen lépett pályára a román klub színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik