Lyon: elég nagy a baj ahhoz, hogy visszavegyék Gomist

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.04. 14:19
Szerdán ismét együtt edzett a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Lyon első csapatával a távozni szándékozó, ám végül maradni kényszerülő francia válogatott csatár, Bafétimbi Gomis.

Jean-Michel Aulas, az OL elnöke korábban ahhoz a feltételhez kötötte a két hónapja a tartalékok közé száműzött Gomis visszavételét, hogy a játékos meghosszabbítja jövőre lejáró szerződését.

A szabad távozásra spekuláló Gomis ezt nem tette meg, viszont a Lyonnak nem sikerült őt eladnia, sőt a posztjára igazolnia sem, így a kötélhúzásnak nem volt tovább értelme – Aulas úgy fogalmazott, hogy a csapat nem engedheti meg magának a luxust, hogy ne szerepeltessen egy ilyen kiváló képességű futballistát.

A Lyon a legutóbbi négy tétmérkőzését elveszítette, és nem sikerült továbbjutnia a Real Sociedad elleni BL-selejtezőből sem, így csak az Európa-liga csoportkörében szerepelhet.

Gomis mellett elkezdte az edzéseket a hasonló cipőben járó Jimmy Briand is. Rémi Garde vezetőedző megkönnyebbüléssel fogadta a két meghatározó játékos visszatérését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik