Eurofutball: öngólt fejelt, volt klubja ezzel nyert

Vágólapra másolva!
2013.04.02. 00:34
Korábbi játékosa, Mert Nobre öngóljának köszönhette a Besiktas, hogy 2–1-re legyőzte a sereghajtó Mersint a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának hétfői játéknapján.

A csapatkapitány Mert Nobre a 40. percben még jelenlegi csapatát segítette egyenlítéshez védhetetlen fejessel, az 52. percben azonban negatív hőssé vált, amikor egy szögletet követően a saját kapujába csúsztatta a labdát, eldöntve ezzel a mérkőzést. A Besiktas két gyengébb forduló után nyert újra.

A török ligába 2004-ben még Márcio Nobre néven érkező brazil futballista 2006-ban vette fel a török állampolgárságot, abban az évben, amikor a Fenerbahcéból a Besiktasba igazolt. A támadó öt év alatt 119 bajnoki mérkőzésen 35 gólt szerzett a „fekete sasok" színeiben, mielőtt 2011-ben a Mersinbe igazolt. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

PORTUGÁLIA. Lendületbe jött a Sporting: az utolsó húsz percben emberhátrányban játszó lisszaboniak a mesterhármast elérő Ricky van Wolfswinkel 91. percbeli góljával 3–2-re győztek Bragában, és már négy forduló óta veretlenek. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
NORVÉGIA. A sérült Korcsmár Zsolt nélkül a Brann 4–0-ra kikapott a Rosenborgtól. Két forduló után a Rosenborgnak hat, a Brann-nak három pontja van.
DÁNIA. Tízfordulónyi veretlenség után, a sereghajtó Silkeborg otthonában 1–0-ra kikapott a listavezető FC Köbenhavn. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
ROMÁNIA. Véget ért a román éllovas nagy szériája is, igaz, nem vereséggel: a Steaua hat győzelem után 1–1-es döntetlent játszott az Otelul otthonában, a hazaiak egyenlítő gólját Cristian Sarghi a 90. percben szerezte. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SVÁJC. Sorozatban negyedszer nyert a Basel, és hétfő óta immár pontelőnnyel vezeti a tabellát a hullámvölgybe kerülő Grasshoppers előtt. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik