Válogatott: összetört álmok – Kalmár Zsolt lemarad az Eb-ről

Vágólapra másolva!
2021.04.03. 21:27
null
Kalmár Zsolt a számára rossz emlékű andorrai vb-selejtezőn (Fotó: Árvai Károly)
Rendkívül rossz híreket kapott szombat este Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya: Kalmár Zsolt a térdsérülése miatt lemarad a nyári Európa-bajnokságról.

 

Az olasz szakvezető már az Andorra elleni, 4–1-re megnyert szerdai vb-selejtezőt követő sajtótájékoztatón is aggodalmát fejezte ki a futballista miatt, a középpályás ugyanis egy felugrás utáni földet érésnél fájdalmas arccal a gyepre rogyott, és térdkötéssel bicegett le a pályáról.

A lefújás után két mankóval a hóna alatt tért vissza a pályára, és bár az első diagnózisok után optimistán nyilatkozott, a szombati vizsgálatok sajnos a vártnál rosszabb eredményeket hoztak.

Mondhatni, a lehető legrosszabb forgatókönyv valósult meg: a DAC 25 esztendős középpályását képviselő EM Sports Consulting szombat este a hivatalos Facebook-csatornáján tette közzé, hogy a vizsgálatok külső oldalszalag-szakadást állapítottak meg a bal térdében.

Az ilyen jellegű sérülések után többnyire négy-hat hónap a felépülési idő, így a mostani idényben bombaformában futballozó játékos biztosan lemarad a nyári Európa-bajnokságról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik