Válogatott: A magyarok meglephetik a portugálokat – Rui Pedro

Vágólapra másolva!
2017.09.03. 10:54
Rui Pedro, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros portugál játékosa elmondta, mit vár hazája esti, Magyarország elleni világbajnoki selejtezőjétől.

„Fantasztikus stadion, rendkívül fejlett technológiával rendelkezik, 2015-ben ráadásul rangos díjra is jelölték – mutatta be a magyar–portugál helyszínéül szolgáló Groupama Arénát a Ferencvárosnál légióskodó Rui Pedro. Noha nem olyan régen koncertet rendeztek, utána pedig itt került sor a lettek elleni összecsapásra, a pálya jó állapotban lesz, nem hinném, hogy a portugáloknak emiatt aggódniuk kellene.”„Fantasztikus stadion, rendkívül fejlett technológiával rendelkezik, 2015-ben ráadásul rangos díjra is jelölték – mutatta be a magyar–portugál helyszínéül szolgáló Groupama Arénát a Ferencvárosnál légióskodó Rui Pedro. Noha nem olyan régen koncertet rendeztek, utána pedig itt került sor a lettek elleni összecsapásra, a pálya jó állapotban lesz, nem hinném, hogy a portugáloknak emiatt aggódniuk kellene.”

„A vasárnapi találkozó nagyon más lesz, mint az Európa-bajnokságon lejátszott 3–3-as meccs. Akkor a magyarok más szemmel tekintettek Portugáliára a csapat előző összecsapáson tapasztalt rossz formája miatt, most viszont vélhetően kisebb a nyomás rajtuk, így meglephetik a portugálokat. Úgy vélem, telt ház lesz, ami nehéz perceket okoz majd Cristiano Ronaldóéknak.”

„Az Európa-bajnoki diadal óta nagyobb tisztelet övezi a mieinket a magyarok részéről – érzem is, hogy a válogatottban szereplő ferencvárosi társaim mennyire motiváltak és győzni akarnak, ennek ellenére én biztos vagyok benne, hogy Portugália fog nyerni. Türelmesen kell játszanunk, járatni a labdát és fontos, hogy hamar megszerezzük a vezetést.”

VB-SELEJTEZŐK
EURÓPA
B-CSOPORT
20.45
: MAGYARORSZÁG–Portugália (Tv: M4 Sport)
18.00: Feröer–Andorra
20.45: Lettország–Svájc (Tv: Sport1)
A-CSOPORT
18.00:
Fehéroroszország–Svédország (Tv: Sport2)
18.00: Hollandia–Bulgária (Tv: Sport1)
20.45: Franciaország–Luxemburg
H-CSOPORT
18.00:
Észtország–Ciprus
20.45: Görögország–Belgium (Tv: Sport2)
20.45: Gibraltár–Bosznia-Hercegovina

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik