Eb 2024: nem vártak hétfőig, már most lehet jegyeket igényelni a meccsekre!

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2023.12.03. 11:40
null
Indul az utazás? A jegyigénylés elkezdődött, a szerencsések jövő nyáron Németországban szurkolhatnak (Képernyőkép: uefa.com)
Az MLSZ, illetve a német szövetség korábbi közleményei alapján úgy lehetett tudni, hogy december 4-én indul a jegyértékesítés második szakasza a németországi Európa-bajnokságra. Mint kiderült, az UEFA nem várt hétfőig, a sorsolás és program kialakítása után elérhetővé vált a jegyigénylő felület az európai szövetség honlapján.

 

A jegyeket ebben a körben december 12-én 14 óráig lehet igényelni az UEFA honlapján – egy személy mérkőzésenként legfeljebb négy darabra pályázhat. A határidő letelte után az európai szövetség kisorsolja, kik azok, akik megvásárolhatják a belépőket, a jelentkezési sorrend nem mérvadó. A szerencséseket legkésőbb 2024. január 31-ig értesítik.

A jegyvásárló felületen a csoportmeccsek mellett az egyenes kieséses szakasz találkozói is elérhetőek.

A jegyek ára 30-tól 1000 euróig terjed – előbbi a csoportszakasz legolcsóbb belépőit jelenti, utóbbi pedig a berlini döntő legdrágább kategóriáját. A szurkolók a stadionok közötti nagy távolságok miatt naponta csak egy mérkőzésre kaphatnak belépőt.

Stuttgartban kétszer is játszik a magyar válogatott – azokra a meccsekre is kaphatóak a jegyek (Fotó: Török Attila)
Stuttgartban kétszer is játszik a magyar válogatott – azokra a meccsekre is kaphatóak a jegyek (Fotó: Török Attila)

Az Eb június 14-én Münchenben kezdődik a házigazda német válogatott Skócia elleni mérkőzésével, a döntőt Berlinben rendezik július 14-én. A szövetségi és a bajor főváros mellett Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt am Main, Gelsenkirchen, Hamburg, Köln, Lipcse és Stuttgart ad otthont a tornának.

Az első jegyvásárlási kört októberben tartották. A mostani után korlátozott számban a márciusi pótselejtezőket követően lesznek elérhetőek belépők, majd az egyenes kieséses szakaszra még az Eb alatt is árulnak jegyeket.

A jegyigénylő felület ide kattintva érhető el.

EB 2024, A MAGYAR VÁLOGATOTT NÉGYESÉNEK PROGRAMJA (A-CSOPORT)
JÚNIUS 14. – NYITÓ MÉRKŐZÉS

21.00: Németország–Skócia, München
JÚNIUS 15.
15.00:
Magyarország–Svájc, Köln

JÚNIUS 19.
18.00: Németország–Magyarország, Stuttgart
21.00: Skócia–Svájc, Köln

JÚNIUS 23.
21.00: Skócia–Magyarország, Stuttgart
21.00: Svájc–Németország, Frankfurt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik