U19-es Eb-selejtező: Nem volt támadásunk a tornán... - Pisont

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.15. 17:46
Az U19-es magyar válogatott a korosztályos Európa-bajnoki selejtezők 4. csoportjának harmadik fordulójában Dunaújvárosban vereséget szenvedett a négyest pontveszteség nélkül megnyerő Szlovákiától, így nem sikerült kiharcolnia a továbbjutást. A mérkőzés után Pisont István szövetségi kapitány értékelt.

„Csalódottak vagyunk, de nem elsősorban a mai mérkőzés miatt, hanem azért, mert az első két meccsünkön nem sikerült kihoznunk magunkból, ami bennünk volt – mondta a lefújás után Pisont István az mlsz.hu-nak. – Nem ezen a találkozón kellett volna múlnia a továbbjutásunknak, de az azeriek és a szlovénok elleni döntetlenekkel nagyon nehéz helyzetbe hoztuk magunkat.”Pisont István az mlsz.hu-nak. – Nem ezen a találkozón kellett volna múlnia a továbbjutásunknak, de az azeriek és a szlovénok elleni döntetlenekkel nagyon nehéz helyzetbe hoztuk magunkat.”

„A csapat legnagyobb kritikája, hogy nem volt támadásunk a tornán, három meccsen csupán két gólt szereztünk, abból egyet tizenegyesből. Most bebizonyosodott, hogy hat-hét játékos kiválását nem bírja el a csapat, a kieső kulcsemberek nélkül jelentősen visszaesett a teljesítményünk, és ez kieséshez vezetett.”

U19-ES EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
4. CSOPORT (MAGYARORSZÁG), 3. FORDULÓ

Magyarország–Szlovákia 0–3 (0–0)
Magyarország:
Horváth Dániel – Polgár Kristóf, Kecskés Ákos, Nagy Ádám, Valencsik Dávid (Jancsó András, 67.) – Vida Máté, Rácz Barnabás, Sallai Roland – Grabant Bence, Balogh Norbert (Németh Erik, 64.), Tóth Martin (Takács Krisztofer, 64.)
Azerbajdzsán–Szlovénia 3–2 (3–0)
A csoport végeredménye: 1. Szlovákia 9 pont (9–2), 2. Azerbajdzsán 4 (5–7), 3. Magyarország 2 (2–5), 4. Szlovénia 1 (4–6)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik