Törökország: megválhatnak Megyeri Balázstól – sajtóhír

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.12.22. 13:36
null
Megyeri Balázs (Fotó: Dömötör Csaba, 2018)
Helyi lapértesülések szerint Megyeri Balázs is része lesz annak a „tisztogatásnak”, amely klubjánál, a török labdarúgó-élvonal sereghajtói között veszteglő Göztepénél kezdődött.

 

A 20 csapatos bajnokság 18. helyén álló Göztepe a napokban hivatalosan bejelentette, hogy szerződést bontott a nigériai támadóval, Brown Ideyével, ám a török lapok információi szerint ezzel korántsem ért véget a keretfrissítés.

Az Ajansspor úgy tudja, hogy a bajnokság második felének január eleji rajtjára már nem lesz a klub alkalmazásában a magyar kapus, Megyeri Balázs sem, és nem kizárt az Újpestről tavaly nyáron igazolt Dzenan Burekovic távozása sem.

Megyeri szintén a 2020–2021-es idény előtt igazolt az izmiri klubhoz, és szűk másfél év alatt csupán két bajnoki mérkőzésen állhatott a kapuban – ebben a kiírásban még egyszer sem.

A csapat védőt, középpályást, szélsőt és befejező csatárt is szerződtetni akar a következő hetekben, ehhez helyet kell teremtenie a keretben, ami elsősorban az eddig alig foglalkoztatott játékosok, köztük a 31 éves magyar kapus kárára történhet meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik