Légiósok: Holender gólt lőtt, még mindig hibátlan a Partizan

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.09.11. 18:01
null
Holender Filip (Fotó: Török Attila – archív)
Holender Filip góllal járult hozzá a Partizan győzelméhez a szerb labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának szombati játéknapján: a belgrádiak a Radnicski Kragujevac vendégeként nyertek 3–1-re.

A házigazda korai vezető góljára Milos Jojics nagy bombával válaszolt a 38. percben, majd az első félidő utolsó pillanataiban már a Partizan vezetett – ezt a gólt lőtte Holender Filip, egy kipattanóra a legjobbkor érkezve. A magyar válogatott szélső a 61. percbeli lecseréléséig volt a pályán.

HOLENDER FILIP GÓLJA

A Partizan – amely a második félidőben növelte előnyét – mind a hét eddigi bajnokiját megnyerte, és vezeti a tabellát a szombat este a Proletert 3–0-ra verő Crvena zvezda és a pénteken ikszelő Topolya előtt.

SZERBIA, SZUPERLIGA
8. FORDULÓ

Radnicski Kragujevac–Partizan Beograd 1–3
Az élcsoport: 1. Partizan 21 pont (7 mérk.), 2. Crvena zvezda 19 (7), 3. Topolya 17, …10. Kragujevac 8

SVÁJC. Bolla Bendegúz végigjátszotta csapata, a Grasshoppers szombati mérkőzését, és az 51. percben, egy szép támadás végén ő készítette elő azt a gólt, amellyel a szlovák Christián Herc egyenlített a Luzern ellen. A Grasshoppers hat ponttal a hetedik, a Luzern hárommal a kilencedik helyen áll a tízcsapatos mezőnyben.

SUPER LEAGUE
6. FORDULÓ
Luzern–Grasshoppers 1–1

LENGYELORSZÁG. A Tamás Márkot végig a soraiban tudó Slask Wroclaw értékes győzelmet aratott a címvédő Legia ellen szombat késő este. A győztes gólt Víctor García szerezte a 84. percben. Tamásék hét mérkőzés után még veretlenek, 13 ponttal a második helyen állnak, a Legia hat pontot szerzett az eddigi öt meccsén.

EKSTRAKLASA, 7. FORDULÓ
Slask Wroclaw–Legia Warszawa 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik