H. K. 2020.02.07 10:44 Frissítve: 2020.02.07 11:00

Légiósok: Dzsudzsák Balázs aláírt, az al-Ainnál folytatja

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései, Dzsudzsák Balázs az egyesült arab emírségekbeli al-Ain FC-nél folytatja a pályafutását – a magyar válogatott futballista maga erősítette meg a szerződés aláírásának tényét.

Dzsudzsák Balázs a 10-es mezben játszik új csapatában (Fotó: Török Attila)

 

Mint ismert, Dzsudzsák előző klubja, az al-Ittihad Kalba a napokban váratlanul megvált a magyar játékostól. A döntés a helyi futballtársadalmat is meglepte, az egyik egyesült arab emírségekbeli lap szerint a magyar futballistát egyenesen sokkolta.

Dzsudzsák Balázs nem sokáig maradt klub nélkül: a Nemzeti Sport péntek reggel úgy értesült, hogy a 33 éves játékos a szintén arab emírségekbeli, a bajnokságban jelenleg az 5. helyen álló – de két meccsel kevesebbet játszó – al-Ainnál folytatja a pályafutását. Mint megírtuk, épp az al-Ain szurkolói voltak, akik Dzsudzsák szerződtetését követelték, miután a Kalba szerződést bontott a játékossal.

A megállapodás létrejöttét nem sokkal később maga Dzsudzsák kizárólag a Nemzeti Sportnak megerősítette: mint elmondta, új csapatában a 10-es mezben játszik majd, bemutatására délután kerül sor, s az sem kizárt, hogy pályára lép a péntek esti, Sardzsa elleni mérkőzésén.

Pikánsnak ígérkezhet a kezdés Dzsudzsák számára: az al-Ain egy hét múlva, február 14-én éppen a játékos előző együttesével, az al-Ittihad Kalbával csap össze a bajnokságban.

2020.11.21 16:18:24

Légiósok K. T. I.

Divkovic második félidőben eleresztett átlövése döntött a dunaszerdahelyiek javára.

2020.11.20 23:29:44

Légiósok BABJÁK BENCE

„Bizonyára a tehetségnek is van némi szerepe ebben, ám elsősorban az elvégzett munkának köszönhetem, hogy eljutottam idáig.”

2020.11.20 23:27:59

Légiósok MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Nem csupán megtanítottak a játék elsajátítható elemeire, hanem – nevelték is.