Légiósok: Bajner Bálintra szüksége van az Ipswichnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.30. 15:49
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Bajner Bálint meggyőzte az angol másodosztályú Ipswich vezetőit, a csatár a sikeres próbajáték után ma már orvosi vizsgálaton vesz részt, holnap pedig be is jelentheti a klub a szerződtetését.

A legutóbb a német harmadosztályú Dortmund II-ben szereplő, de a német csapattól a nyáron távozó, és azóta szabadon igazolható Bajner Bálint múlt héten érkezett próbajátékra az angol másodosztályú Ipswichhez. Azóta több felkészülési meccsen is pályára lépett, gólpasszt jegyzett és gólt is szerzett. A csapat menedzsere, Mick McCarthy is jó véleménnyel volt róla a tegnapi, Southend United elleni, 2–1-re megnyert meccs után, melyen a csatár szépségdíjas gólt is szerzett.

„Bálint jól futballozott, mint ahogy az összes korábbi mérkőzésen is. Nagyon elégedett vagyok vele. Még csak huszonhárom éves, úgy vélem, még jobb játékossá válhat. Mindenképp tovább teszteljük" – nyilatkozta az Ipswich Town honlapjának McCarthy.

Ezek után nem meglepő, hogy a szakember kezdeményezte a magyar támadó szerződtetését. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Bajner ma orvosi vizsgálaton vesz részt a klubnál, néhány órán belül alá is írja a szerződését, holnap pedig már be is mutatják, mint a csapat új igazolását.

Az Ipswich az előző szezonban a 9. helyen végzett az angol másodosztályban, négy ponttal maradt el a feljutásért folyó osztályozót érő 6. helytől.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik