Légiósok: a Wolverhampton ismét kölcsönadta Bolla Bendegúzt

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.06.27. 12:41
null
Bolla Bendegúz még egy évre visszatér a Grasshoppershez (Fotó: gcz.ch)
A Wolverhampton labdarúgócsapata még egy idényre kölcsönadta Bolla Bendegúzt a svájci élvonalbeli Grasshoppersnek – jelentette be a két klub a hivatalos honlapján.

 

A 22 éves jobbhátvéd, jobb oldali középpályás az előző szezont is a Grasshoppersnél töltötte a Premier League-ben szereplő klub kölcsönjátékosaként, s 30 svájci bajnoki mérkőzésen négy gólt szerzett és három gólpasszt adott.

„Bendi visszatérése nagyon jó hír számunkra – nyilatkozta a Grasshoppers honlapján Giorgio Contini vezetőedző. – Nagyon jól ismeri a játékrendszerünket, és pontosan tudja, mit várok el tőle. Az elmúlt idényben már bizonyította a képességeit, és még mindig hatalmas potenciál rejlik benne a további fejlődésre. Nagyon boldog vagyok, hogy még egy évig vele dolgozhatok.”

A zürichi együttes a nyolcadik helyen végzett a tízcsapatos svájci bajnokság előző kiírásában, csak jobb gólkülönbségének köszönhetően nem kellett osztályozót játszania a bennmaradásért.

„Jó lehetőség ez a számára – mondta Matt Jackson, a Wolverhampton stratégiai menedzsere Bolláról. – Remek szezont futott Svájcban, jól érzi magát abban a környezetben és stabilizálta a helyét a válogatottban. Azt szeretnénk, hogy a következő idényben a liga egyik legjobb játékosa legyen.”

Bolla Bendegúz eddig hétszer lépett pályára a magyar nemzeti együttesben, legutóbb az Olaszország elleni idegenbeli Nemzetek Ligája-mérkőzésen kapott lehetőséget.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik