Légiósok: a Juventusnál is szóba került Lang Ádám – kölcsönadták volna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.16. 08:43
null
Lang Ádám neve a Juventusnál is szóba került (Fotó: dfco.fr)
Illés Zoltán, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Ligue 1) igazoló Lang Ádám menedzsere volt a DIGI Sport „Reggeli Start” című műsorának vendége. A FIFA-licences játékosügynök elárulta, a magyar válogatott középhátvédet azonnali kölcsönadással a Juventus is szerződtette volna.

 

Lang Ádám klubváltását az átigazolási időszak utolsó perceiben véglegesítette a Ligue 1-ben szereplő Dijon FCO, amely már az Európa-bajnokság előtt is érdeklődött a Videoton korábbi játékosa iránt, ám írásos ajánlatot csak augusztus 30-án, 21 órakor tett.

A francia élvonalbeli klub első körben ingyen, kölcsönbe akarta megszerezni Langot, akire opciós vételi jogot is szerzett volna, ám a székesfehérvári klub ezt az ajánlatot visszautasította. Alig több mint egy nappal később csaknem egymillió eurós vételárban állapodtak meg a felek.

Illés Zoltán elmondta, a nyáron nagyon sok csapat megkörnyékezte Langot, de konkrét ajánlatot a Dijon mellett csak egy klub, a francia másodosztályú Red Star tett.

Illés elárulta, Lang kapcsán a Juventus is szóba került mint potenciális kérő, ám a torinói klub csak hosszú távon számolt volna a magyar védővel, ezért az állandó játéklehetőség reményében azonnal kölcsönadta volna.

Lang Ádám szombaton a Metz elleni hazai bajnoki mérkőzésen mutatkozhat be a Dijonban, amely négy forduló után három ponttal a 16. helyen áll a Ligue 1-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik