Frankfurt: bemutatkozott az első csapatban a magyar középpályás!

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.11.17. 12:39
null
Fenyö Noah (felső sor, balról a hatodik) is pályára lépett az Eintracht Frankfurtban a Japánban rendezett gálameccsen (Fotó: Eintracht Frankfurt)
A tavasszal Európa-ligát nyert Eintracht Frankfurt szerdán a japán Urava Red Diamonds vendégeként Szaitamában lépett pályára egy gálameccs keretében, és a második félidőben lehetőséget kapott a német klub U17-es magyar válogatott középpályása, Fenyö Noah is.

A 16 éves, U17-es magyar válogatott középpályás, Fenyö Noah ősszel három mérkőzésen szerepelt a német Eintracht Frankfurt korosztályos csapatában az UEFA Ifjúsági Ligában (ahogy a német klub másik magyar U-válogatott játékosa, Harangi Aiden is), szerdán pedig az első csapatban is lehetőséget kapott.

A Frankfurt a Saitama City Cup elnevezésű mérkőzéssorozat – 2003 óta általában évente vagy kétévente az Urava Red Diamonds vagy azOmija Ardija játszik egy-egy nemzetközi meccset Szaitamában – keretében lépett pályára szerdán az Urava Red Diamonds ellen Japánban. Az Urava 4–2-es sikerével záruló találkozón a szünetben állt be Fenyö és a 75. percig volt a pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik