Légiósok: Jó döntés volt Hollandiába igazolni – Hegyi Krisztián

Vágólapra másolva!
2024.02.22. 20:05
Hegyi Krisztán örül, hogy Hollandiába igazolt (Fotó: Den Bosch)
Jó döntésnek tarja a Hollandiába szerződését Hegyi Krisztián, akit januárban a labdarúgó Konferencialigában címvédő West Ham United adott kölcsön a másodosztályú FC Den Boschnak.

A 21 esztendős hálóőr a Nemzeti Sporthíradó megkeresésére elmondta: kisebb betegségen esett át, de készen áll a pénteki bajnoki mérkőzésre.

„Hála Istennek elég jól megy a védés, az elmúlt hat meccsből négyet is kapott gól nélkül tudtam lehozni. Ez nagyon jó kezdés, erre szeretnék építeni a következő mérkőzéseken” – fogalmazott.

„Nagyon jó döntés volt, hogy Hollandiába igazoltam, az utóbbi hat találkozón bebizonyosodott, hogy ez egy jó bajnokság, jó csapathoz szerződtem. Jó lépés volt, amit januárban meghoztunk a menedzseremmel, meglátjuk, hogy nyáron merre visz az élet” – fejtette ki Hegyi. Számára olyan érzés a holland együttesnél szerepelni, mintha egy családba került volna, a szurkolók is kitartanak mellettük a rossz eredmények ellenére: a gárda hat bajnoki óta nyeretlen, ebből négyszer gól nélküli döntetlent játszott.

Elárulta: gondol a felnőttválogatott szereplésre, az álma válna valóra, ha Magyarországot képviselhetné – tavaly márciusban már edzhetett együtt a nemzeti csapattal –, de tudja, hogy erős riválisai vannak a poszton.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik