Légiósok: Angliából Hollandiába igazolt a magyar U-válogatott játékos

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.01.08. 11:44
null
Hegyi Krisztián aláírt a holland Den Boschhoz
A holland másodosztályú Den Bosch a honlapján jelentette be, hogy kölcsönvette a West Ham United U21-es magyar válogatott kapusát, Hegyi Krisztiánt.

 

 

A 20 csapatos holland másodosztályban 18. helyen Den Bosch a honlapján jelentette be hogy csatlakozott a csapathoz a 21 éves, U21-es magyar válogatott kapus, Hegyi Krisztián, akit az idény végéig kölcsönvettek az angol West Hamtől, amelyhez egyébként még másfél éve szerződés köti a magyar labdarúgót.

„Alig várom, hogy elkezdhessem a munkát a Den Boschnál, hogy egy új környezetben fejleszthessem magam – nyilatkozta új csapata honlapjának Hegyi Krisztián. – A csapat játékstílusa és az edző hozzáállása is megnyerő volt számomra, azért választottam ezt a klubot, és az is szerepet játszott a döntésemben, hogy egy gyönyörű városba érkezem, egy olyan klubhoz, melynek fanatikus szurkolótábora van.”

Hegyi az előző fél évben az angol harmadosztályú FC Stevenage-ben szerepelt, ugyancsak kölcsönben, négyszer a bajnokságban, kétszer a Ligakupában kapott lehetőséget. A kapus 2019-ben a Haladás utánpótlásából került a West Hamhez, melynél a korosztályos csapatokban szerepelt, az első csapatnál pedig bajnoki meccsen és nemzetközi kupatalálkozón is nevezték a kispadra, de nem cserélték be.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik