Légiósok: 53-szoros portugál válogatott lett Bobálék edzője

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.07.01. 17:04
null
Costinha (Fotó: AFP – archív)
Francisco José Rodrigues da Costa, futballistakörökben használt nevén Costinha lett a portugál labdarúgó-bajnokság élvonalából kieső Nacional vezetőedzője.

 

A Bobál Gergelyt is foglalkoztató madeirai csapat sereghajtóként zárta a legutóbbi idényt az élvonalban, így a második vonalban rugaszkodik neki a folytatásnak – egyértelmű tervvel.

„Csakis az élvonalba visszajutás lehet a célunk, B-terv nincs – jelentette ki csütörtöki bemutatkozó sajtótájékoztatóján Costinha. – Szeretek egyértelmű célokat kitűzni, még ha az elérésük nem is ígérkezik könnyűnek. Egy edző nem ígérgethet sikereket, amit garantálok, az az ambícióm, a munkabírásom és a szakmai tudásom.”

A korábbi 53-szoros portugál válogatott középpályás az FC Portóval portugál, a Monacóval francia bajnok lett játékosként, rövid ideig futballozott a Nacionalban is, sőt edzője is volt a madeirai csapatnak – 2018-ban egyszer már vissza is vezette az élvonalba.

Bár napvilágot láttak olyan sajtóhírek, hogy Bobál Gergely távozhat a csapattól, a magyar támadó egyelőre ott szerepel a felkészülésnek nekivágó keret névsorában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik