Légiósok: Eppel Márton Belgiumban folytathatja a pályafutását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.14. 08:17
null
Eppel Márton (jobbra) a Honvéddal kezdte meg a téli felkészülést, de aligha marad Kispesten (Fotó: Földi Imre)
A nyolcszoros válogatott Eppel Márton biztosan légiósnak áll, és napokon belül eldőlhet, hol folytatja pályafutását.

 

A kispesti szurkolók bizakodtak, de lássuk be, sok reményt valójában nem fűzhettek ahhoz, hogy Eppel Márton visszatér klubjukhoz a téli szünetben.

Bár a csatár edzett a Honvédnál – amellyel bajnoki aranyérmet szerzett a 2016–2017-es idényben, s gólkirályként is zárt –, lapunknak adott nyilatkozatában korábban elmondta: „Egyelőre nem foglalkoztat a hazatérés gondolata.”

A válogatottbeli szereplés azonban nagyon is foglalkoztatja, a támadó több alkalommal megemlítette: fájó, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány nem számított rá az utóbbi időben. A játékos legutóbb több mint egy éve, 2018. október 15-én lépett pályára a nemzeti csapatban, mégpedig az Észtország elleni (3–3) Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

Csak hangsúlyozni tudom, a válogatott miatt vissza kell térnem Európába. Ez a lényeg, ez a kulcs – másra nem tudok gondolni, mi lehetett a baj, miért nem számított rám a válogatott szakmai stábja, hiszen sorra lőttem a gólokat a Kajratban” – mondta a futballista korábban a Nemzeti Sportnak. Európát – információnk szerint – Belgium jelentheti Eppel Mártonnak. Napokon belül kiderülhet, melyik csapatban folytatja pályafutását.

A nyolcszoros válogatott remek idényt tudhat maga mögött, hiszen a kazah élvonalbeli Kajrat Almatiban tizenhat bajnoki góllal zárt. A helyzetét könnyíti, hogy lejárt szerződését nem hosszabbította meg tavaly év végén, így a játékjoga ingyen megszerezhető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik