Légiósok: McCarthy szerint Bajnerben még ennél is több van

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.30. 09:07
Mick McCarthy, az angol másodosztályban szereplő Ipswich Town labdarúgócsapatának menedzsere ismét megdicsérte a náluk próbajátékon részt vevő Bajner Bálintot, aki szerinte még jobb lehet.

Mint megírtuk, Bajner Bálint szép góllal járult hozzá az Ipswich Town 2–1-es keddi győzelméhez. A negyedosztályú Southend United elleni felkészülési mérkőzés után az Ipswichet irányító Mick McCarthy újra dicsérően beszélt a próbajátékon lévő magyar csatárról.

„Bálint jól futballozott, mint ahogy az összes korábbi mérkőzésen is. Nagyon elégedett vagyok vele. Még csak huszonhárom éves, úgy vélem, még jobb játékossá válhat. Mindenképp tovább teszteljük” – nyilatkozta az Ipswich Town honlapjának Mick McCarthy, aki 1984 és 1992 között 57-szer lépett pályára az ír válogatottban. Mint megírtuk, Bajner Bálint szép góllal járult hozzá az Ipswich Town 2–1-es keddi győzelméhez. A negyedosztályú Southend United elleni felkészülési mérkőzés után az Ipswichet irányító Mick McCarthy újra dicsérően beszélt a próbajátékon lévő magyar csatárról.

„Bálint jól futballozott, mint ahogy az összes korábbi mérkőzésen is. Nagyon elégedett vagyok vele. Még csak huszonhárom éves, úgy vélem, még jobb játékossá válhat. Mindenképp tovább teszteljük” – nyilatkozta az Ipswich Town honlapjának Mick McCarthy, aki 1984 és 1992 között 57-szer lépett pályára az ír válogatottban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik